LED Lysbånd

LED lysbånd er det oplagte valg til belysning, hvor der almindeligvis ikke er plads til primære lyskilder – såsom i skabe, under køkkenskabe, ved fodpaneler, omkring et spejl, i badeværelset, under din seng og under fjernsyn. Led lysbånd fås i 10 meter, 5 meter og helt op til 20 meter, dermed er der mulighed for variation alt efter, hvad der vil være optimalt for din bolig.

En stemningsskaber – LED lysbånd

Mange anvender lysbånd med LED eller led strips som de også kalds  som en dekorativ lyskilde, der skaber en hyggelig stemning i et givent rum. Deres popularitet er steget til vejrs, hvilket skyldes, at de er nemme at arbejde med, da de er tynde og fleksible i deres facon, og kan derved monteres uden problemer. Mange LED lysbånd sæt fås som led strips med fjernbetjening, så du har mulighed for at styre lysstyrken uanset båndets placering.

Med denne form for belysning har du mulighed for at sætte dine kreative tanker ud i verden – og specielt til højtider såsom jul kan LED lysbånd skabe en god stemning,

Der findes flere forskellige modeller inden for LED lysbånd eller Led strips som de også kaldes. Du kan købe både 12v led strips   ,24vlysbånd, og led bånd 230v – dog er det oftest 12v eller 24v som benyttes og sjældent led bånd 230v

men det er ikke kun i dit hus eller lejlighed eller kontor Led strips kan anvendes – hvad med lidt led lys til bil  `en vi har et super smart sæt led lys til bilen

Når du vælger at investere heri, er det derfor vigtigt, at du overvejer både farve og antal smd’er. Antallet af smd’er afhænger af, hvor meget lys du har brug for. Du skal derfor vælge antallet ud fra, hvor meget lys du ønsker i det eksakte rum, hvor dine lysbånd skal placeres. Herudover kan du sammensætte farvekombinationer, som passer til den ønskede æstetisk ved den enkelte lysplacering.

Besparelser og kreative tanker med den samme lyskilde

En af de mange fordele ved lysbånd med LED er, at din elmåler får en hjælpende hånd, og allerede fra første dag efter skiftet til LED vil du se besparelser på din kommende elregning. Det er vores erfaring, at der spares omkring 60% ved denne udskiftning alene.

Derudover har LED en lang holdbarhed, hvilket betyder, at når først du har installeret i LED, så kan du beholde dem i din bolig længe, og derved være fri for at udskifte dine pærer regelmæssigt.

Besparelser og holdbarhed er to nøgleord i sammenhæng med LED lysbånd, og derfor bør dette være med i dine overvejelser, når du ønsker ny belysning.

Lysbånd med LED – Belysning både inden- og udendørs

Har du mange kreative idéer med dit kommende LED lysbånd, så kan vi glæde dig med, at du kan købe lysbåndende både til indendørs brug og ligeledes købe led strips til udendørs brug (LED lydbånd kan fås vandtætte som IP 65 og IP 67).                                                                                                 Så nemt kan du få et gennemgående, flot lys i din bolig og have.

Hos Easy-Light har vi samlet et stort udvalg, og vi kan samtidig tilbyde LED lysbånd med fjernbetjening, så du kan styre flere LED lysbånd, pærer og spots samtidigt og ikke mindst kan man også få forskellige sæt: led strips med sensor

Mangler du kreative, inspirerende og unikke lystilføjelser i din bolig, så er LED lysbånd et super bud på, hvordan du kan ændre hele stemningen og udstrålingen af ét eller flere rum.

Skip to content