Om os

EasyLight sælger udvalgte og anderledes LED Lys produkter til private og virksomheder. Vi ønsker at give kunderne mulighed for flot og farverig LED lysindretning eller have de fedeste nye LED lysprodukter. Vi leverer kvalitetsprodukter inden for LED belysning og sætter en stor ære i at levere komplette løsninger, der kan dækker et bredt behov.

Vi vægter troværdighed, tillid og kvalitet meget højt. Vi holder altid hvad vi lover. Det betyder, at du som kunde kan være tryg og sikker når du handler hos EasyLight.

EasyLight er aktiv i medierne på både facebook, Google+ og Instagram. Du har mulighed for at tilmelde dig vores Nyhedsbreve som udsendes efter behov ( men vi spamer ikke) og du har altid mulighed for at framelde dig vores nyhedsbrev.

EasyLight stiller skarpe krav til virksomheden. Fokus for os er rettet mod disse 4 ting:

  • Hurtig levering.  EasyLight har en leveringstid på 1-3 dage, når varen er på lager. Det arbejde vi hårdt for at overholde.
  • God kundeservice. Vi besvare Jeres mails inden for 24 timer,  og forsøget at få løst evt. problemer første gang.
  • EasyLight står altid til rådighed med seriøs og troværdig vejledning omkring vores produkter.
  • Egen import af kvalitetsprodukter til skarpe priser. Vi tester løbende nye varer for at kunne udvælge de bedste produkter med de fedeste funktioner af den bedste kvalitet.