Om os

Easy-Light.dk så dagens lys i 2014. Shoppen ejes og drives af Tom Kosack og team.                                                                                                                                    Easy-light sælger udvalgte og spændende LED Lys produkter til private og virksomheder. Vores mål er at give kunderne mulighed for flot og farverig LED lysindretning eller have de fedeste nye LED lysprodukter  både til din cykel, MTB eller racercykel, hjemmet, virksomheden, din bil, til fritid – vi forsøger hele tiden at dække dit behov. Vi arbejder på at finde de bedste produkter i markedet, så vi kan leve op til at leverer kvalitetsprodukter inden for LED belysning. Vi sætter en stor ære i at levere komplette løsninger, der kan dækker et bredt behov.

Vi vægter troværdighed, tillid og kvalitet meget højt. Vi holder altid hvad vi lover. Det betyder, at du som kunde kan være tryg og sikker når du handler hos Easy-Light.

Du kan også følge Easy-Light på Facebook. Du har mulighed for at tilmelde dig vores Nyhedsbreve som udsendes efter behov og du har altid mulighed for at framelde dig vores nyhedsbrev.

Skip to content