Om os

OM EASY-LIGHT.DK

EasyLight sælger udvalgte og anderledes LED Lys produkter til private og virksomheder. Vi ønsker at give kunderne mulighed for flot og farverig LED lysindretning eller have de fedeste nye LED lysprodukter. Vi leverer kvalitetsprodukter inden for LED belysning og sætter en stor ære i at levere komplette løsninger, der kan dækker et bredt behov.

Vi vægter troværdighed, tillid og kvalitet meget højt. Vi holder altid hvad vi lover. Det betyder, at du som kunde kan være tryg og sikker når du handler hos EasyLight.

EasyLight er aktiv i medierne på både facebook, Google+ og Instagram. Du har mulighed for at tilmelde dig vores Nyhedsbreve som udsendes efter behov ( men vi spamer ikke) og du har altid mulighed for at framelde dig vores nyhedsbrev.

DERFOR SKAL DU VÆLGE EASY-LIGHT.DK

Gratis forsendelse

Ved køb over 499,-

Hvis du handler for mere end 499,- sender vi gratis til hele Danmark, uanset om du vælger pakkeshop eller direkte til adressen.

Egen import

Inden mellemand

Vi importerer alle varer du ser på shoppen selv og derfor kan vi sikre faste lave priser, da vi ikke har en fordyrende mellem mand.

God kundeservice

Mail & telefon

Vi sørger for at hjælpe vores kunder hurtigt og effektivt. Ring eller skriv os en mail, vi forsøger at svare alle henvendelser inden for 24 timer.

DET SIGER VORES KUNDER

Jeg har lige modtaget “Bed-light” som allerede kom dagen efter bestilling. Produktet virker over al forventning og det kan klart anbefales

Lige fået min lys kontrol ind af døren. Bestilte i går og fik i dag, det virker bare. Kan varmt anbefales.