Cykellygter

Led Cykellygter til dagligt brug

Er du på udkig efter cykellygter af høj kvalitet, der både opfylder alle lovkravene inden for cykelbelysning og samtidig holder i lang tid, så se med her på shoppen, hvor vi forhandler et bredt udvalg af cykellygter.

UltraLED belysning – smart cykellygte og lang holdbarhed

Betegnelsen LED er en forkortelse af “Light Emitting Diode” – oversat til dansk, betyder det, at lyset genereres ved strøm gennem en elektronisk komponent. Det lave strømforbrug og den lange levetid har for alvor gjort LED-lys populære. LED pærer er typisk lidt dyrere i indkøb end de traditionelle pærer, men strømbesparelsen gør, at den investering hurtigt er tjent hjem igen. EasyLight forhandler kun cykellygter med LED-lys.

Du behøver aldrig mere købe nye batterier til dine cykel lygter, da alle lygterne er genopladelige via USB. Det eneste du skal gøre, er, at afmontere lygten, så er der let adgang til USB stikket – og du kan oplade den i skolen, på job eller andre steder, hvor der er USB indgang. Nemt og bekvemt.

Har du spørgsmål vedr. LED eller opladningen, så rådgiver vi dig gerne.

Praktiske, gode cykellygter

Hos EasyLight forhandler vi lygter af høj kvalitet, der både er praktiske, gode og til fornuftige priser. Vores lys har forskellige indstillingsmuligheder, så du selv kan styre, om du vil have fuld tryk, normalt eller blinkende lys. Lygterne er klar med det samme til at blive monteret på cyklen. Det kompakte design gør det også nemt, at have lygterne i lommen, når cykelturen er slut. Alle lygter er 100% vandtætte, så du behøver aldrig være nervøs for, hvordan vejret er, når du begiver dig ud på cyklen i al slags vejr.
Ingen fordyrende mellemled

EasyLight er en virksomhed, der sælger udvalgte og anderledes kvalitetsprodukter inden for LED belysning til private og virksomheder. Vi importerer en stor del af vores produkter selv, uden nogen fordyrende mellemled, så derfor er du altid sikret faste lave priser, når du handler hos os. Vi forhandler LED cykel for- og baglygter, samt cykel lygte sæt. Vi har et kvalitetsudvalg af billige cykellygter her på shoppen
EasyLight – din garant for kvalitet

Hvis du handler for mere end  DKK 499, sender vi gratis i hele Danmark, hvis du vælger at få sendt til pakkeshop. Der er 14 dages returret og gratis returforsendelse.

Ring  på tlf. 2293 5291 eller skriv en mail på [email protected], så hjælper vi dig videre. Alle henvendelser forsøger vi at besvare, inden for 24 timer.