Cykellygter

Her finder du et stort udvalg af de bedste cykellygter. Vi dækker alle behov – finde dét lys, der passer dig, uanset at lygten er til din cykeltur frem og tilbage fra arbejde eller skole, til alle former for  hverdagsbrug eller fritidsbrug. Køb godkendte lygter her: kraftige lygter, LED cykellygte, MTB (mountainbike) cykellygter, lygter til racercykler, lygter til gravel cykler, magnet cykellygter eller en billig lygte. Easy-light´s største kompetence er at kaste positivt lys over din hverdag.

 

Vælg de rigtige godkendte cykellygter til dit behov

Der findes næsten lige så mange forskellige typer af cykellygter, som der findes cykler, nogle af de mest populære lygter er LED cykellygter og magnet cykellygter. For at vide hvilken cykellygte, du skal bruge, skal du kigge på dit behov. Har du blot brug for et par lovpligtige cykellygter, der sørger for, at bilerne kan se dig i byen, eller har du brug for et kraftigere lys, der gør, at du også selv bedre kan se på den mørke sti eller på de mørke landeveje.
Kører du MTB (mountainbiking) i skoven, skal du måske have en eller flere meget kraftig MTB lygter med et højt antal lumen og ekstra genopladelige batterier, der kan forøge din køretid.

Men du har måske også fået dig købt en el-cykel. El-cykler vinder helt utroligt meget frem i disse år og her har vi også et udvalg af elcykel lygter og endelig er det også vigtigt men en god baglygte her kan du kigge på vores led baglygter.

Måske betyder det meget for dig at finde de bedste cykellygter, der kan

holde i alt slags vind og vejr, eller skal du bare have et billigt lygtesæt. Hos Easy-light.dk kan du altid få råd og vejledning om, hvordan du vælger de bedste cykellygter til dit behov.

LED cykellygter til hverdagsbrug

Er du på udkig efter cykellygter af høj kvalitet, der både opfylder alle lovkravene inden for cykelbelysning og samtidig holder i lang tid? Så se med her på shoppen, hvor vi forhandler et bredt udvalg af kvalitets godkendte cykellygter og ikke mindst kraftige lygter.

Kraftig cykellygte med lang levetid

Betegnelsen LED er en forkortelse af “Light Emitting Diode” – oversat til dansk, betyder det, at lyset genereres ved strøm gennem en elektronisk komponent. Det lave strømforbrug og den lange levetid har for alvor gjort LED-lys populære. De kraftigste cykellygter er typisk lidt dyrere i indkøb end de traditionelle cykellygter med en alm. pærer, men strømbesparelsen og holdbarheden gør, at den investering hurtigt er tjent hjem igen.

Langt de fleste af vores lygter er genopladelige cykellygter med indbygget batteri og de er genopladelige via USB. Andre har et eksternt genopladeligt batteri eller får strømmen foræret via magnet opladning evt. en dynamo.

Det eneste du skal gøre, er at afmontere lygten, så er der let adgang til USB-stikket – og du kan oplade den i skolen, på job eller andre steder, hvor der er USB indgang. Nemt og bekvemt. Hvis du har nogle spørgsmål omkring cykellygter i LED, er du altid velkommen til at kontakte os
Hvor mange cykellygter har man behov for?
Det er ikke et spørgsmål, man lige kan svare på. Det afhænger af hvor man kør på cykel, hvilke forskellige cykler man evt. har, om man kun kør i trafikken på alm. gade, har behov for at køre en lang tur på landevej eller skal lufte sin mountainbike i skoven.

Uanset hvor har man behov for montering af godt lys som det aktuelle sted kan oplyse vejen eller stien eller ? efter forholdene

I de mørke timer i byen hvor med trafikanter har let ved at se en cyklist. Her er det vigtigt at baglygten er god og synlig med et klart rødt lys. Baglygte montering kan være på rygsækken, på saddelpinden, på bagagebærret eller ved kranken på baghjulet. Forlygten er selvfølgelig også vigtig, selv om den har knapt så stor betydning når vejen i byen er godt oplyst
Lygten til din cykelhjelm
Hvornår vil det være praktisk med en cykellygte monteret på cykelhjelmen? Der er flere situationer hvor det giver mening for at skabe den rette belysning.
Tur i skoven med en af de kraftigste cykellygter på markedet
Cykler du på MTB (Mountainbike) eller Gravel bike hvor du kommer på de små stier med ikke ret meget lys, så kan montering af en god pandelampe der giver noget lumen og dermed lyser stien godt op være givet godt ud. Montering kan ske direkte på hjelmen med et godt hjelmbeslag eller monteret på hjelmen via et justerbart pandebeslag. Det vigtigste er at cykellygten der monteres giver et godt lys til siderne når man drejer hovedet. Det man opnår er at den lygte der sidder på cyklestyret lyser stien op frem foran cyklen og pandelampen giver lys til siderne når man drejer hovedet f.eks i et sving.

Det er blevet meget populært at købe rigtig meget lys også en kraftig lygte til hjelmen, mange gange er det vægten på lygten der afgør hvilken type man køber. Der er ret stor forskelle på vægten af lygten man vælger, det spænder fra ca 60 g til 250 g, så det er meget individuelt hvad man vælger og hvad der skal være afgørende for sit valg: vægt, størrelse af lygten, lysstyrke dvs hvor mange lumen lygten lyser med, indbygget batteri i lygten eller eksternt genopladeligt batteri – så der er nok at tage stilling til

Her er nogle forslag:

UltraLed MTB 2000 lygten

eller

Magicshine MJ 902s lygten

Tur på landevejen

Det er lidt det samme som gør sig gældende på landevejen som i skoven at en god pandelampe kan være godt, men behovet er ikke lige så stort fordi man ikke skal dreje hovedet lige så meget som ved kørsel i skoven. Til gengæld er trafikken langt større på vejen eller landevejen, så netop derfor er en rigtig god baglygte vigtig, så specielt trafikken bagfra kan se dig. Det handler om en ting, synlighed, synlighed og dermed sikkerhed i trafikken – Baglygten har forskellige indstillinger, dvs Lygten blinker typisk på forskellige måder.

En anden ting der er vigtigt når man kør på landevejen er forlygten og ikke mindst den lysstyrke den har dvs igen lumen, men ikke mindst lygtens indstilling. Cykellygten må ikke blænde de modkørende trafikanter. Lygten skal derfor pege svagt nedad, så lygten lyser fremad og nedad og ikke direkte op imod trafikken der kommer imod en.
Batteri til din MTB, Gravel eller racercykel
Har du en kraftig forlygte som kræver et eksternt batteri dvs lygtens batteri monteres ved siden af lygten på styret eller andet steds på cyklen, så skal du have det rette batteri der passer til lige nøjagtig din lygte. Der findes et væld af forskellige batterier, men de afgørende faktorer er batteristikket, hvor mange mah batteriet har, batteri kvaliteten og ikke mindst prisen på batteriet. Det seneste år er prisen på batterier steget kraftigt pga den situation vi har haft og har dels CV 19 og krigen i Ukraine. Men som udgangspunkt, så kræver en kraftige lygte gode batterier.
Hvad skal man kigge efter
Mange batterier produceres i dag i Kina. Der findes rigtig mange forskellige kvaliteter. Der er ingen tvivl om, at batterier fra mærkevare som Panasonic, Samsung, LG m.fl er af den højeste kvalitet, men priserne på de enkelte battericeller fra disse mærker og simpelthen skudt i vejret og har fået en fordobling det seneste årstid og samtidig er det næsten umuligt at skaffe disse batterier.

Et andet forhold man skal kigge efter er hvor mange celler et batteri består af dvs. er det 4 celler, 6 celler eller 8 celler og hvor mange volt/mah er den enkelte celle på. Totalt giver det så et batteripakke på – så mange volt og så mange mah og det er i sidste ende med til at bestemme hvor meget strøm du kan få ud af dit batteri og hvor lang tid du har strøm til at have din lygte tændt og i sidste ende hvor lang tid du kan køre på fuld blus eller om du er nødt til at køre på nedsat blus noget af vejen.

Ovennævnte er også årsagen til at vi ofte anbefaler vores kunder at investere i et ekstra batteri, så man ikke undgår den uheldige situation at stå ude midt i skoven eller på landevejen uden mere strøm til sin lygte – der kan være langt at trække hjem!!
Vejr type: dårligt vejr
Et er lys på sin cykel om aftenen eller natten i klart vejr, noget andet man skal tænke på er det rette lys i usigtbart vejr som feks tåge, kraftig regnvejr eller tæt snevejr – her er det ekstra vigtigt at baglygten og forlygten er både tændt og har den rette lysstyrke så trafikken omkring dig kan se dig. Hvis man skal kunne ses af sine medtrafikanter i dårligt vejr er det vigtigt at lygterne har den rette styrke dvs afgiver den rette lumen, men med den led teknologi der findes i dag til lygterne så er det også muligt.

Et par gode cykellygter foran og bagpå på din cykel til dårligt vejr:

UltraLed BX2 Konge cykellygte

og til baglygten kunne være:

UltraLed red cob baglygte

Praktiske og billige cykellygter til gode priser

Alle cykellygter som EasyLight forhandler er cykellygter i LED af høj kvalitet til fornuftige priser. Alle vores lys har forskellige indstillingsmuligheder, så du selv kan styre, om du vil have fuldt tryk, normalt eller blinkende lys. LED-cykellygterne er klar med det samme til at blive monteret på cyklen. Det kompakte design gør det også nemt at have lygterne i lommen, når cykelturen er slut. Alle lygter er 100% vandtætte, så du behøver aldrig være nervøs for, hvordan vejret er, når du begiver dig ud på cyklen i al slags vejr.

Magnetlygter – en super god og miljøvenlig løsning

I 2003 kom de første magnet lygter på markedet fra firmaet Reelight, og det blev hurtigt en succes, derfor kan du i dag få et bredt udvalg af magnet cykellygter der kan monteres på din cykel hvor det passer dig bedst. Kort fortalt virker magnet cykellygterne sådan at der monteres et sæt magneter på hjulet samt en spole på cyklens stel, dette danner så strøm som lygten bruger til enten at lyse eller blinke.

Magnetlygter egner sig helt klart bedst til bykørsel da man nemt bliver set med en magnet forlygte eller baglygte. Belysningen fra magnet lygterne er dog knap så god på en mørk vej.

Du skal vælge magnet cykellygten hvis du vil have en smart cykellygte som:

● Aldrig løber tør for strøm, og er miljøvenlig

● Øger din sikkerhed da den nemt ses fra siden

● Ikke bliver stjålet da den er fastmonteret
Mørke landeveje og skovstier – kraftige lygter er en forudsætning.
Når mørket falder på er det vigtigt at “tænke lys på cyklen”. Hav derfor altid din cykellygte tæt på og klar til at montere på cyklen. Situationen hvor du skal bruge din cykellygte kan være forskellig. Skal du på den oplyste vej eller sti i byen feks på arbejde, til sport, hjem fra fritids aktivitet eller skole, så er en “gade” cykellygte ofte nok. Her kan du købe både billige cykellygter og betydelig dyre lygter afhængigt af dit behov.

Se eksempel her på et par af vore billig lygte:
Cykellygte UltraLED L0985 Led forlygte
eller
Cykel forlygte UltraLED V9
men er du mere til en større og dermed også dyrere lygte eller en af vores mærkevare lygter så kig her:
UltraLed Kejser cykellygte
eller
Magicshine Allty 2000 lygte

Alle vores lygter er kvalitets lygter. Easy-light er kendt i markedet for at have nogle af de kraftigste cykellygter på markedet både til gadecyklen men ikke mindst til Mountainbik cyklen, racercykeln eller gravel cyklen. Her er det vigtigt at man har en kraftig cykellygte, når man skal en tur i skoven eller på landevejen som kan lyse vejen op. En kraftig cykellygte er ofte også med eksterne batterier men det er ofte en forudsætning for at kan have både power og lys nok til at lyse vejen eller skovstien ordentlig op med et kraftigt lys.

Undgå bøder – kend reglerne – vigtig man følger dansk lovgivning.
En bøde for at køre uden lys eller med ulovlige cykellygter er på 700 kr. For de penge kan du nemt købe et par gode genopladelige cykellygter. Alle lygter der sælges som “Cykellygter” hos danske forhandlere skal leve op til de gældende lovkrav. Her kan du se de vigtigste lovkrav til dine lygter:

● Både forlygte og og baglygte skal kunne ses fra 300 meters afstand – cykellygterne skal med andre ord være kraftige

● Din forlygte må lyse hvid, gul og blåligt

● En forlygte må kun blinke hvis den har hvidt eller blåligt lys, og blinker med minimum 120 blink i minuttet

● Din baglygte skal være rød

● En baglygte må godt blinke hvis det er med minimum 120 blink i minuttet

● Både forlygte og baglygte skal monteres så de lyser lige ud

Ingen dyre mellemled

Easy-Light er en virksomhed, der sælger udvalgte og anderledes kvalitetsprodukter inden for LED belysning til private og virksomheder. Vi importerer en stor del af vores produkter selv, så du slipper for fordyrende mellemled. Derfor er du altid sikret faste lave priser, når du handler hos os.

Vi forhandler mange godkendte cykellygter og mange varianter af lygter og tilbehør:

Genopladelige cykellygte, genopladelige forlygte, smart baglygte, Magnet cykellygte, LED forlygter og baglygter, forlygte der kan lyse med konstant lys eller smart superflash lys, cykellygte sæt af forskellige typer samt ikke mindst tilbehør som lader og det rette genopladelige batteri – og ikke mindst så har vi rigtig billige priser på vores kvalitets udvalg af cykellygter. Kig nærmere på dem her i shoppen vi er nok en af de forhandlere i Danmark der her de fleste lygter på lager.

Easy-Light – din garant for LED lys i høj kvalitet

Hvis du handler for mere end DKK 499, sender vi gratis i hele Danmark, hvis du vælger at få sendt til pakkeshop. Skulle uheldet være ude, at du har fortrudt dit køb eller af anden årsag ønsker at få byttet til en anden vare, så har vi 30 dages returret. Returforsendelsen står du selv for.

Ring på +45 9387 3600 eller skriv på info@easy-light.dk, så hjælper vi dig videre. Alle henvendelser forsøger vi at besvare, inden for 24 timer. Vi glæder os til at kaste lys på din hverdag.

Skip to content