MTB sæt med 2 eller 3 lygter

MTB lygter med 2 eller 3 lygter i sættet – vi har lavet en række forskellige kombinationspakker både af vores egne UltraLed lygter men også af Magicshine lygterne og Magicshine lygterne i  kombination med UltraLed lygterne.

MTB lygte sæt med 2 eller 3 lygter – lygter for enhver pengepung

Vi forhandler vores eget mærke UltraLed samt kvalitets lygterne fra Magicshine. Vi har MTB lygter for enhver penge pung fra ca kr. 250,- og helt op til i underkanten af kr. 2.000,- og kan på bestilling skaffe Mountainbike lygter til over kr. 2.000,- – så der er noget for enhver smag.

Vores kombinations MTB lygte pakke sæt er lavet med forskellige muligheder. Kombinationen kan være:

en forlygte til styret og en til hjelmen

en forlygte og en baglygte

en forlygte, hjelmlygte og en baglygte

og endelig har vi lavet sæt hvor ovennævnte sætkombinationer kan udstyres med ekstra batterier – så der er mange muligheder.

Vi har mtb forlygter som leveres med eksternt batteri – en fordel hvis du skal køre langt og dermed under vejs kan skifte batteri ( kræver at du køber et ekstra batteri), så du er sikker på at kan gennemfører hele din aften eller nat tur.

Vi kan også levere en MTB lygte, som er med internt batteri både som fast og som udskifteligt. Fordelen er at man ikke skal have et eksterne batteri + at en lygte med internet batteri i 9 ud af 10 tilfælde oplades vi usb. Ulempen kan være at der ikke er batteritid nok til hele den lange tur du skal på – men uanset hvad, så er det en afvejning du som forbruger må gøre.

Her er links til forskellige sæt med 2 eller 3 lygter:

Combi sæt med MTB 6000 & MTB 2000 – et rigtig godt begynder sæt

Skip to content