logo

Solcellelamper til haven

Giv haven et pift med solcellelamper i dine blomsterbede, brug lamperne i din indkørsel, eller som husbelysning ved dine indgangs døre eller på terrassen – kun fantasien sætter grænser. Køb din solcellelampe til haven her, få hurtig levering, god service, og solcellelamper til stort set alle formål.

Køb en solcellelampe til haven der skaber lys og hygge året rundt.

Hvis man gerne vil have lys i haven, kan det godt være lidt besværligt med klassiske lamper hvor der først skal trækkes ledninger osv. Solcellelamper bliver derfor mere og mere populære. Især efter at både solpaneler og batterier er blevet langt mere effektive og derfor kan lyse kraftigere og længere, selv på dage med knapt så meget sol.

Flere af de populære brands som f.eks. Solarcentre har fokus på at lave udendørs solcellelamper feks solcellelampe til væg  der fungerer godt i det nordiske klima, også om vinteren. Derfor kan du få hyggelig og flot udendørs belysning, også om vinteren. Forskellen på solcellelamper i høj kvalitet og de lidt billigere lamper er netop at de lyser både længere og bedre. Derfor stræber vi her hos Easy-light.dk efter kun at have solcellelamper i bedste kvalitet, samt flot design. Vi håber derfor du finder den helt rigtige udendørs belysning hos os, og hjælper gerne såfremt du har spørgsmål eller andet. Klik rundt og se de mange godt tilbud på flotte solcellelamper til udendørs brug feks vores solcellelamper med sensor , og kontakt os endelig på mail, telefon eller chat hvis vi kan hjælpe dig.

Flyt nemt dine solcellelamper rundt

Solcellelamper f.eks. i dine blomsterbede giver en flot belysning og skaber en hyggelig stemning, med smarte bedlamper på spyd kan du hurtigt flytte lamperne rundt i haven efter behov og sæson. Skal du f.eks. bruge lys et andet sted i forbindelse med gæster i haven, så kan du hurtigt flytte de smarte bedlamper på spyd. Om vinteren har du måske knapt så meget brug for lamper i dine bed, men måske mere brug for lys på stier eller ved dørene, her kan du så igen nemt flytte dine lamper efter behov. Du slipper helt for bøvlet med at trække ledninger osv. og kan derfor sætte lys på steder der ellers kan være svært tilgængelige.

Solcellelamper i alle former og farver

Solcellelamper kommer i mange størrelser, former og farver feks en  eller flere indendørs solcellelamper .Du kan f.eks. også få smarte lyskæder til terrassen eller til at hænge rundt om huset og skabe hygge eller en solcelle fakel. Vælg lamper i et design der passer til dig og dit hjem. Du kan få lamper med lys der ligner ægte flammer, spots med hvidt eller farvet lys, solcellelamper til at hænge på væggen og solcellelamper der skifter farve osv. Du kan hurtigt og nemt skabe en unik og hyggelig belysning i din have til din fest, eller bare fordi du har lyst til en smuk stemning på hverdagsaftener. Har du en lille have kan du med fordel få din have til at synes mere rummelig, ved f.eks. at placere solcellelamper helt ude i hjørnerne. Vores øjne tiltrækkes nemlig af lyset.

Solcellelamper til haven er et miljøvenligt valg.

Det er ikke kun praktisk og smukt, men også miljøvenligt at vælge lamper der kører på solenergi. En ny led lampe der kører på solenergi kan nemlig holde i rigtig mange år, da både batterier og pærer har fået en meget længere levetid skåner du ikke kun miljøet, men også din pengepung.

Solcellelamperne lader op i løbet af dagen og tænder automatisk efter mørkets frembrud.

Solcellelamper med sensor skaber tryghed

Lys har altid skabt tryghed især i de mørke tider. Får du gæster en sen aften er det rart at lyset tænder når de kommer. Solcellelamper med sensor kan indstilles på mange måder og lige efter dine behov. Du kan bl.a. vælge hvor hurtigt lampen skal reagere, på hvor lang afstand, og fra hvor stor en vinkel. Nogle solcellelamper med sensor er forudindstillet og virker kun på en måde, så derfor skal du huske at læse produktbeskrivelsen, mens andre giver dig mulighed for selv at indstille de forskellige funktioner. Køb udendørs belysning feks en solcelle spot og skab tryghed for dig selv og for dine gæster.

Gode råd til montering

Udendørs solcellelamper virker selvfølgelig bedre jo mere sollys de får, så hvis du har mulighed for at montere dine solcellelamper så panelet vender så meget mod syd som muligt er det altid bedst.

Solcellelamper kører dog på sollys, og ikke direkte på solens stråler, derfor virker de bedste solcellelamper også selv om der er overskyet da de alligevel opfanger energi fra det sollys der trænger gennem skyerne. Solcellelamper skal dog helst ikke placeres i skygge, f.eks. under et udhæng, eller under et stort træ osv. Det kan være en god ide at gøre solcellepanelet rent af og til for støv og snavs eller hvis der f.eks. sidder edderkoppespind foran det. Det hæmmer nemlig også optagelsen af lyset, og giver dig dermed en lampe der ikke lyser optimalt.

solcelle lampe til vægen

solcelle lyskæde til haven

Skip to content