Solcellelamper

Solcellelamper fungerer perfekt udendørs, hvor de kan lyse haven eller indkørslen op men faktisk også indendørs. De kan monteres på både havemuren, hegnet eller haveskuret. Lamperne kører udelukkende på grøn energi, da de får energi fra solens stråler. Solcelle lys til haven er derfor både god ved miljøet og økonomien.

Herunder kan du læse mere om lamper med solceller og deres fordele og så kan de købes online

Fordelene ved udendørs solcellelamper

Der er mange gode fordele at vælge solcellelamper frem for normal udendørs belysning:

● Ingen ledninger

● Lamperne er nemme at sætte op

● Gratis strøm

● Lamperne kører på grøn energi

Solcellelamperne får energi af solens stråler, og derfor er der ikke nogen besværlige ledninger, som du skal tage hensyn til, når du sætter dem op. Du kan altså placere lamperne lige netop der, hvor du har brug for lys uden at være afhængig af en stikkontakt. Det er derfor også nemt at sætte lamperne op, da der ikke er ledninger forbundet med opsætningen.

Da lamperne får energi fra solen, er det desuden en god investering for økonomien. Du kan spare penge på elregningen, da det koster dig 0 kr. i el med solcellelys. Lamperne er altså også med til at passe på miljøet, da de kører på grøn energi.

Solcellelys hele året

Solcelle udendørslamper fungerer særligt godt sydpå, hvor solen skinner store dele af året. Der findes dog også mange lamper, som passer til det skandinaviske vejr. Flere lamper med solceller bliver nemlig lavet med en LED-pære. Denne type pære bruger strømmen langt mere effektiv end andre typer af pærer. Den kan lyse i lang tid på lidt strøm, og den passer derfor godt til de danske vejrforhold.

Da solcellelys kører på solenergi, fungerer de særligt godt i foråret, sommeren og efteråret. Mange lamper holder også et godt stykke ind i vinterhalvåret.

Lamper med eller uden sensor

Når du skal vælge solcellelampe til væggen eller solcellelamper til haven skal du gøre op med dig selv, om du ønsker konstant belysning, eller om du ønsker, at lyset kun skal tændes, når du går forbi lampen via solcellelampe med sensor

Lamper med solceller, der lyser konstant, fungerer særligt godt til områder, hvor du har brug for dekoration eller belysning til orientering. Disse lamper kan blandt andet bruges til at lyse flot op i indkørslen til huset.

Lamper med sensor fungerer særligt godt i vinterhalvåret, hvor der ikke er meget sollys. Da lamperne kun tændes, når du går forbi sensoren, har den ikke brug for nær så meget sollys som en lampe, der lyser konstant.

Vælg lamper i god kvalitet

Er du ude after dekorativ lys til haven eller terrassen kan vi bla foreslå vores solcelle fakler eller vores solcelle lyskæder til haven Udover at være dekorative skal dine solcellelamper til haven også være praktiske og holdbare. Solcellelamper står selvfølgelig udenfor året rundt og bliver altså udsat for lidt af hvert.

Hos Easy-light.dk handler vi kun med de bedste producenter og leverandører, som leverer solcellelamper i høj kvalitet. Et godt valg til dine udendørs lamper er f.eks. rustfrit stål da det virkelig er vejrbestandigt og kan holde i mange år uden at blive mindre pænt. Der hvor de lidt dyrere solcellelamper adskiller sig fra de billige er også på hvor kraftigt de lyser og hvor meget sollys de har brug for. Vil du gerne have et godt lys i mange timer efter solen er gået ned, så er det vigtigt at du vælger dine lamper i god kvalitet.

Kan jeg spare penge med solcellelamper?

Det umiddelbare svar vil være ja, men det kommer selvfølgelig helt an på hvilke alternativer du bruger i dag. Det er ikke mange år siden at en solcellelampe ikke kunne erstatte det almindelige udendørs lys, men med endnu bedre teknologi, bedre batterier til solcellelamper og LED pærer med minimale krav til sollys bliver det mere og mere aktuelt og muligt at udskifte udendørs lys med solcellelamper.

Har du f.eks. mange lamper på væggen rundt om dit hus, der står tændt om natten, eller aktiveres når nogen bevæger sig ved huset, så kan du ved at vælge en solcellelampe til væggen, godt spare en del på strømmen. Ligeledes hvis du har lys med sensor i din garage eller carport, til hegn eller på stier der før kørte på el så er der noget at spare. LED solcellelamper i høj kvalitet har i dag en rigtig lang levetid, så selv om det kan være en investering at skifte alle sine lamper ud skulle det gerne kunne tjene sig selv ind igen.

Stort udvalg

Vi ved at behovet for udendørs lys er utrolig individuelt. Derfor har vi her hos Easy-light.dk prøvet at skabe et stort udvalg af de bedste solcellelamper til at dække alle behov men også fundet leverandører med billige solcellelamper så der er lidt for enhver smag og pengepung. Selv om det at købe en solcellelampe er en miljøvenlig og god investering så ved vi også at det kan være et indgreb i økonomien hvis man skal ud og have mange lamper. Derfor har vi også et stort udvalg prismæssigt, fra flere forskellige leverandører, så du kan finde det der passer bedst til lige netop din økonomi. Om du bare skal have en enkelt solcellelampe til haven, eller om du skal bruge 20 til at lyse hele din grund op med. Har vi ikke det du lige står og mangler, eller har du bare brug for råd og vejledning så vil vi altid gerne hjælpe dig, og du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Service er vigtigt for os da vi syntes it køb online skal være lige så god en oplevelse som hvis du handlede i en fysisk butik

led lys med flamme

indendørs solcellelamper

Udendørs lys er effektiv og billig tyverisikring

Man kan investere i mange dyre alarmsystemer, men en af de billigste, nemmeste og meget effektive løsninger er faktisk udendørs belysning. Et engelsk studie fra 2014 har faktisk vist at hvis du kun skulle gøre en ting for at tyverisikre dit hjem, så ville udendørsbelysning være det mest effektive. Derudover viser studiet at huse med sensor styret udendørslys faktisk har 3 gange færre indbrud end boliger uden lys. Det stemmer meget godt overens med statistikken herhjemmefra hvor man kan se at de fleste indbrud foregår i de mørke måneder.  En rigtig god lyskilde her kunne være en solcelle projektør. Tyven er højst sandsynligt ligeglad med om dine lamper er traditionelle eller kører på solenergi, det vigtigste er faktisk at tyven bliver skræmt væk når lyset tændes. Især hvis lyset er sådan placeret at naboen også kan se at det bliver tændt. Bor du ikke lige et sted med naboer er dette selvfølgelig ikke en mulighed, men derfor kan du godt sætte lys op strategisk gode steder. Det kan f.eks. være ved:

● Tæt ved terrassedøre

● I indkørslen

● Ved garageporten

● Ved indgang til skur

● Ved hoveddøren og evt. ved vinduer

● Ved start af grusveje eller andre veje der fører ned til din grund

Er du på ferie kan det ydermere være godt at tidsindstille dine udendørs lamper til at tænde og slukke. Hvis der er tyve der sonderer i området og holder øje med hvem der er hjemme og hvem der ikke er, så kan lys der tænder og slukker på bestemte tidspunkter nemlig indikere at du er hjemme. Selvom ekstra belysning er en relativt lav omkostning for at forhindre et indbrud, så er det stadig en omkostning, og den kan man med fordel reducere ved at vælge solcellelamper der netop ikke koster noget efter de først er købt. Her er det selvfølgelig vigtigt at man går efter de lamper der også virker i vinterhalvåret. Langt de fleste sensorlamper er dog efterhånden så gode at de sagtens kan tænde og slukke x gange i døgnet også selv om der ikke har været meget lys i løbet af dagen.

Skip to content