Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

logo

Tasker, tøj & sadelovertræk

Som cyklist ved du, at det er vigtigt ikke at gå ned på udstyr – derfor skal du have fat i den cykeltaske der passer bedst til din cykel stil, de handsker/cykelbukser og den saddel, der passer bedst til dig og din foretrukne måde at cykle på.

Cykel tasker, cykel handsker, cykelbukser og sadelovertræk

En cykeltaske kan man stort set altid få plads til på sin cykel. Vi har dem i flere forskellige størrelser og former, så de kan passe ind der hvor du har pladsen. De forskellige tasker er ikke så store så de vil genere din når du træder pedalerne.
Cykel tasken kan feks benyttes til værktøj, lappegrej, lidt mad hvis du skal køre langt, et kort osv. der er mange anvendelsesmuligheder.

Cykelhandsker med gel-puder

For at opnå god komfort og en behagelig cykeltur kan du med fordel anskaffe dig nogle gode cykelhandsker med en gel-pude. Gel-puderne lader hænderne ligge bedre på styret, hvormed du ikke bøjer lige så meget i håndleddet.

Bøjer du håndleddene for meget risikerer du at lukke for blodtilførslen, hvilket resulterer i sovende hænder.
Cykelhandsker er en fornuftig investering, uanset hvilken måde, du cykler på, da hænderne særligt udsættes for stress på cykelturen. De findes i forskellige tykkelser og i forskellige prisklasser, og så egner de sig selvfølgelig til forskellige formål.

Vinterhandsker

Cykelhandsker er også den mest oplagte måde, hvorpå du kan undgå kolde hænder. Med et par gode vinterhandsker vil dine hænder blive holdt varme, og alt efter hvilke du vælger, vil du også have fordele i form af bedre greb og højere komfort. Nogle vinterhandsker fås også med reflekslag, der udover at gøre dig mere synlig på vejen også gør handsken mere vind- og vandtæt.

Hvis du ofte oplever, at du fryser dine hænder, kan du med fordel undersøge handsker, der består af eller inkluderer merino-uld, da disse er særligt gode til at holde på varmen, mens de stadig er åndbare, svedabsorberende og lugthæmmende.

Cykelhandsker med ekstra detaljer

Der findes en række handsker, der har nogle helt særlige funktioner og detaljer, der får dem til at adskille sig fra resten. Det indebærer for eksempel Sweat Wiper cykelhandsker, der har et lille stykke stof på yderside, som du kan bruge til at tørre sved af med.

Derudover findes der også handsker med et pull-off system, der gør det lettere at få handsken af, grundet en snor mellem to af fingrene.

Skip to content