Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Solcelle projektør

Køb en praktisk solcelle projektor med kraftigt LED-lys og skab tryghed udendørs. Se også udvalget af solcellespot med separat solpanel, til at fange sollys og de fås også med sensor. Kan også bruges indendørs.

Ingen produkter fundet

Køb en kraftig solcelle projektør og øg sikkerheden på dine udendørsarealer

Har man en solcelle projektør viser flere undersøgelser, at skarp  belysning faktisk er en af de mest effektive tiltag, hvis du vil undgå ubudne gæster. Det er selvfølgelig fint med diverse alarmsystemer og låse mm., men den billigste løsning er faktisk lys. Især en solcelle projektør med bevægelsessensor, der lyser udendørs, når nogen nærmer sig din ejendom. For ubudne gæster er det ubehageligt at blive forstyrret af en projektor med sensor, men de gæster, du selv har inviteret, vil sætte stor pris på det automatiske lys, når de en mørk aften skal finde vej til din hoveddør.

Er en solcelle projektør pålidelig?

Du har måske tøvet med at købe en solcelleprojektør til udendørs brug, fordi du tvivler på, om den kan klare opgaven. Det behøver du på ingen måde at bekymre dig om.

Der er mange mulige solcellelamper – find dem her!

I dag er solpaneler og batterier så veludviklede, at med selv et par timers lys kan din projektør arbejde i mange timer. De meget strømbesparende LED-pærer kræver heller ikke meget, og da du kan se, om lyset skal være tændt i 30 sekunder eller 2 minutter, skal du ikke bekymre dig om, at din udendørs projektør ikke har fået nok sol til at arbejde. Vælg en god kvalitet og du er sikker på at få den nyeste teknologi, og dermed det bedste lys.

Projektorer til indendørs brug

Solar projektører er nemme at installere, men indtil nu har det ikke været en mulighed indendørs eller under halvtag. Med et separat solpanel til at fange solens lys, som kan placeres få meter væk fra selve lampen, er det nu muligt at få lys indendørs i have skuret, i garagen eller måske i hønsehuset.

Steder, hvor det før kunne være ekstra svært at få sat lys op, fordi der enten var for langt til en stikkontakt, eller hvor der slet ikke var sat strøm ind, kan nu sagtens tændes op.

Udover den super nemme installation, kan du nu se frem til også at have miljøvenlig belysning indendørs og dermed spare penge på elregningen. Er du i tvivl om, hvilken projektor du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper naturligvis gerne, så du får det bedste produkt. Vi har mange solcelleproduktmuligheder udover ovennævnte projektører – se her:

solcellelampe til haven

solar fakler

solcelle væglamper

Skip to content