Batterier til MTB lygter

Mørkekørsel på mountainbike stiller krav om kraftige cykellygter. Få længere køretid på din MTB med et ekstra batteri til din MTB lygte. Du kan finde og købe det rette batteri online her.

Batterier til MTB lygter – Forlæng din køretid

Ekstra Batterier til MTB lygter er et must – Har du først prøvet nat eller mørkekørsel på mtb, så er der god sandsynlighed for, at du er blevet bidt af oplevelsen og gerne vil prøve igen.

Der er bare ikke noget mere surt end at måtte vende næsen hjemad, fordi du er løbet tør for strøm på dine MTB lygter.

Et kraftigt batteri til MTB lygte kan give dig masser af ekstra køretid.

Du finder nemt et batteri her hos Easy-light.dk, der matcher dine ønsker om både kapacitet, kvalitet og pris.

Udover den ekstra køretid er det altid en god idé at have et back-up batteri med til sin forlygte, i tilfælde af at det ene løber tør for strøm, går i stykker eller andet uforudset.

Vælg det rigtige batteri

Når du skal vælge det rette batteri til mtb lygte, skal du vælge ud fra, hvor mange mAh de forskellige batterier har.

Jo flere mAh, jo længere kan din cykellygte nemlig holde.

Hvor meget længere den kan holde, kommer selvfølgelig an på, hvor mange lumen du kører med.

Det fede ved at køre nat- eller mørkekørsel ligger bl.a. i, at dine sanser er skærpede pga. mørket og det begrænsede udsyn.

Du kan selvfølgelig vælge en kraftig MTB lygte på 4000 lumen, som oplyser det halve af skoven. Her skal du så sørge for at vælge et tilsvarende kraftigt batteri med så mange mAh som muligt.

Men kører du med en meget kraftig forlygte, kan du næsten ligeså godt køre om dagen, da et så kraftigt lys giver en mindre autentisk oplevelse af at køre i mørket, men det er selvfølgelig en smagssag.

Pris og kvalitet

MTB lygter og batterier hertil har før i tiden været temmelig dyre, men med masser af ny teknologi er det blevet væsentligt nemmere at få en LED cykellygte og tilhørende batteri til en meget lavere pris end tidligere.

Du kan sagtens få et godt batteri til din mtb lygte for under 300 kr, og det er bestemt en pris, der er værd at betale for den ekstra køretid, du får.

Du skal selvfølgelig vælge din forlygte, pandelygte, LED cykellygte osv. ud fra flere kriterier og ikke kun efter pris.

Hvor stor en lyskegle vil du f.eks. gerne have, hvor mange funktioner skal du bruge? Vil du også kunne bruge din forlygte, når du kører på almindelige veje, så skal lyset kunne dæmpes osv.

Kør i alt slags vejr

Når du køber et batteri til din MTB lygte her hos Easy-light.dk. så kommer det altid i et neoprenhylster, du nemt kan montere på din cykel.

Derudover er alle batterier beskyttet i en kompakt alukasse og i høj kvalitet, så du får et holdbart batteri, der kan tåle lidt af hvert, da de også er vandtætte, så regn og mudder er ikke nogen undskyldning for ikke at komme afsted.

Men det er også netop det, der gør det sjovt at køre på MTB.

Få mest muligt ud af dit batteri

For at få mest muligt ud af dit batteri til din mtb forlygte, så skal du selvfølgelig bruge det korrekt, da det så både holder i længere tid pr. opladning, men også kan holde til flere opladninger.

Det er derfor anbefalet, at du oplader dit batteri til 100 pct., før du tager det i brug første gang, og herefter skal du helst undgå. at batteriet aflader fuldstændigt, inden du lader det op igen.

Sluk derfor altid dit lys når du ikke bruger det ved at frakoble batteriet helt, så det ikke står og aflader langsomt.

Derfor er det netop også en god idé med et ekstra batteri til din mtb lygte, så du kan skifte ud, inden du løber helt tør for strøm.

De batterier du vælger ekstra feks til din mtb lygte til hjelm og til din Mtb lygte til styret – kan godt være af forskellig styrke idet der ofte er forskel på det antal Led som lygterne har og dermed det strømforbrug som de enkelte lygter har – men opfordringen herfra skal lyde: Køb batteri til din MTB lygte

Husk at følge reglerne

Mørkekørsel er helt sikkert en fed sportsgren, og du kommer til at få mange sjove timer på de mørke stier, men i offentlige og private skove er der også nogle regler, du skal huske at følge.

Kender du dem ikke, så kan du få et hurtigt overblik her:

● I private skove må der ikke køres fra solnedgang og til kl. 06

● I offentlige skove må du cykle døgnet rundt, men kun på stierne

● I enkelte bynære skove gælder det dog, at man ikke må færdes med lys på cykel om natten, du kan altid henvende dig på kommunen og få svar. Alternativt kender den lokale MTB klub helt sikkert reglerne

Derudover skal du som god cyklist selvfølgelig altid tage hensyn til dyrene, især når du kører om natten, men også andre cyklister eller motionister, der evt. færdes i skoven om natten.

Skip to content