Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Cykelophæng & værktøj

Når du vælger at placere dine cykler hængende på væggen, gør du det samtidigt nemmere at komme rundt i kælderen eller garage på den sparede gulvplads. Herunder finder du vores cykelophæng og forskellige cykel værktøjer dr vil gøre rep. af cykle nemmere.

Cykel ophæng og værktøj til rep. af cyklen

Cykel ophæng og værktøj er vigtige hjælpe midler både når du vælger at placere dine cykler hængende på væggen, så spare du plads som gør det nemmere at komme rundt i kælderen eller i garagen eller i cykelskuret på den sparede gulvplads. Den sparede plads kan du så benytte når du skal reparerer din cykel med dit nye cykelværktøj.

Men der kan også være andre gode grunde til, at du skal anskaffe dig et eller flere cykelophæng:

  • Hvis du har en stor familie, og I alle har cykler
  • Hvis du gerne vil tage din cykel med op i lejligheden for at passe ekstra godt på den
  • Når du gerne vil have let adgang til dine cykler, hvis du har flere af dem

Cykelophæng giver rolige nætter

Der er ingen grund til at sidde og være urolig oppe i sin lejlighed blot fordi, du på grund af pladsmangel har været nødt til at anbringe din nye dyrt købte racercykel eller mountainbike i ejendommens fælles cykel kælder.

Det er nemlig muligt for dig at anskaffe et både fint og billigt cykelophæng, så du kan opbevare din cykel på væggen i enten entreen, stuen eller soveværelset. På den måde vil du altid have rolige nætter uden bekymring for, om din cykel nu også er, hvor den skal være næste morgen.

Få styr på både cykel og cykelværktøj

Hvis du har dit eget kælderrum og er glad for at cykle, så har du sandsynligvis også flair for selv at udføre en del både vedligeholdelse og småreparationer på dine cykler. Derfor ved du også hvor vigtigt det er at have styr på dit cykelværktøj. Du kan købe cykelværktøj billigt her på siden.

Måske hænger du dit værktøj op i beslag på væggen for at have bedre styr på det og bedre overblik. Det samme kan du gøre med dine og din families cykler, i dit eget cykelværksted i kælderen eller i garagen.

Der findes mange forskellige cykelophæng i forskellige materialer og til forskellige priser. Derfor findes der med garanti også typer, der passer ind i dine og din families behov for cykelopbevaring.

Skip to content