Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Kundeservice: +45 9387 3600

logo

solcellelampe indendørs

Køb solcellelampe indendørs til brug i f.eks. skuret eller andre steder, hvor strøm kan være besværligt. Easy-light.dk forhandler et stort udvalg af miljøvenlige lamper drevet af sollys.

Køb en indendørs solcellelampe i flot design

Indtil videre har solcellelamper kun været et miljøvenligt og godt alternativ til udendørs belysning, men som teknologien udvikles, er det nu også muligt at få flotte solcellelamper til indendørs brug fra producenter, der er kendt for at lave lamper i høj kvalitet og flot design. Solcellelampe teknologien er på ingen måde ny, men den bliver hele tiden udviklet, og hvor en udendørs solcellelampe før i tiden kun kunne lyse i kort tid efter at have fået flere timers sol, kan de efterhånden lyse længere og længere. Mange både indendørs og udendørs solcellelamper fungerer også ganske udmærket om vinteren, men man skal selvfølgelig være opmærksom på, at man ikke kan lade lyset stå tændt døgnet rundt.

Hvordan virker indendørs solcellelamper?

En indendørs solcellelampe fungerer faktisk, ligesom du allerede kender det fra f.eks. en solcellelampe til haven. Solceller opfanger solens lys og omdanner det til strøm. Denne strøm opbevares i et batteri, som lampen så kan bruge af, når den skal lyse. Det er både batterierne, der er blevet bedre til at kunne opbevare strøm længere, men også selve teknologien bag solcellerne, der bliver bedre til at udvinde mere energi fra mindre sollys. Med indendørs solcellelamper har man forbundet selve lampen og solcellepanelet med en ledning, der gør det muligt at placere lampen et sted, og solcellepanelet et andet sted. De fleste solcellelamper tænder automatisk ved mørkets frembrud og lyser, indtil batteriet er løbet tør, eller der igen bliver lyst. En indendørs solcellelampe skal slukkes og tændes manuelt. Det kan f.eks. være via en fjernbetjening eller en træksnor eller kontakt på lampen.

Hvordan monterer jeg en indendørs solcellelampe

Da en indendørs solcellelampe ikke skal have strøm, er den relativt nem at montere, du kan nemt sætte den op, lige der hvor du vil, dog skal der være mulighed for at montere solcellepanelet udenfor.

Solcellepanelet er forbundet til lampen med en ledning, der typisk er 2-5 meter. For at få optimal belysning skal du sørge for, at selve solcellepanelet sidder, så det får mest muligt sollys. Det kræver ca. 4 timers sollys at få lampen til at kunne lyse optimalt. Hvor kan jeg montere en indendørs solcellelampe

En Indendørs solcellelampe til væggen kan med fordel monteres på steder, hvor det ellers kan være besværligt at føre strøm til. Det kan f.eks. være det lille redskabsskur i haven, hønsehuset eller garagen. Du kan også montere dem et sted, hvor du normalt ikke kan montere solcellelamper pga. manglende lys, men så blot montere selve panelet et andet sted. Det kan f.eks. være under et udhæng eller andre steder, hvor lampen ellers har haft svært ved at få lys nok.

Kan en solcellelampe få nok sollys, når den sidder indenfor?

Det korte svar er ja, der er selvfølgelig begrænsning på, hvor længe en indendørs solcellelampe kan lyse. Men det er ikke selve lampen, der skal have lys, det er det medfølgende solcellepanel. Hvor længe din lampe kan lyse, afhænger selvfølgelig af, hvor meget lys dette får i løbet af dagen. Men hvis du husker at slukke lampen efter brug, så burde du ved almindeligt brug have lys til mange timer. Typisk virker en solcellelampe mellem 5-20 timer. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilken kvalitet du vælger at købe din lampe i. De fleste lamper med solceller bruger LED lys, hvilket betyder, at de ikke kræver særlig meget strøm, og pærerne kan holde i mange år. For at kunne lyse optimalt året rundt, er det meget vigtigt, at du har placeret solcellepanelet korrekt, og at du vælger en lampe, der er beregnet til at opfange lys i de nordiske lande. Det stiller nemlig højere krav til panelerne, end hvis en solcellelampe skulle fungere på varm terrasse i et land sydpå.

Få hjælp til at vælge de helt rigtige lamper

Hos Easy-light.dk har vi kun solcellelamper af højeste kvalitet. Uanset om du leder efter en god indendørs solcellelampe, solcelle lamper med sensor, solcellelamper til haven osv. Så hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvilken LED lyskilde du skal vælge. Skal lampen kun fungere som hyggebelysning, eller har du brug for et kraftigt lys, der gør, at du kan se tydeligt, så skal du vælge en lampe med korrekt lumen. Alternativer til køb af solcelle lys kunne være:

solcellelamper til haven

solcelle fakler

Ligeledes er der heller ikke en grund til at vælge en lampe med større effekt, end du har behov for. Skriv, ring eller brug vores kontaktformular på siden, hvis du har spørgsmål, eller hvis der er et produkt, du evt. mangler.

Husk at rengøre dine solcellelamper

Dine solcellelamper står sandsynligvis ude året rundt i alt slags vejr. Det betyder også, at de bliver udsat for lidt af hvert. Oplever du, at dine solcelle lamper lyser svagere, end de plejer, eller ikke lader optimalt op, så kan det være, at de trænger til en rengøring. Solcellepanelet kan både være støvet eller kalket til, så afvask evt. dette i et mildt rengøringsmiddel eller lidt vand med eddike. Det vil i langt de fleste tilfælde løse problemet. Har du stadig ikke optimalt lys, så kan det også være batterierne, der er ved at være slidte og trænger til at blive skiftet ud.

Skip to content