LED Cykellygter

Her finder du et stort udvalg af de bedste cykellygter. Vi har cykellygter til alle behov. Køb kraftige cykellygter, LED cykellygter, billige cykellygter, magnet cykellygter. Find cykellygter til dit behov.

LED Cykellygter vælg her blandt de bedste og rigtige cykellygter til dit behov

Blandt  LED Cykellygter findes der næsten lige så mange forskellige typer, som der findes cykler, nogle af de mest populære cykellygter er LED lygter og magnet cykellygter. For at vide hvilken cykellygte, du skal bruge, skal du kigge på dit behov. Har du blot brug for et par lovpligtige cykellygter, der sørger for, at bilerne kan se dig i byen, eller har du brug for et kraftigere lys, der gør, at du også selv bedre kan se på mørke stier og veje.

Kører du MTB i skoven, skal du måske have en meget kraftig lygte med et højt antal lumen og ekstra genopladelige batterier, der kan forøge din køretid. Måske betyder det meget for dig at finde de bedste cykellygter, der kan holde i alt slags vind og vejr, eller skal du bare have et billigt lygtesæt. Hos Easy-light.dk kan du altid få råd og vejledning om, hvordan du vælger de bedste cykellygter til dit behov.

LED cykellygter til hverdagsbrug

Er du på udkig efter LED cykellygter af høj kvalitet, der både opfylder alle lovkravene inden for cykelbelysning og samtidig holder i lang tid? Så se med her på shoppen, hvor vi forhandler et bredt udvalg af kvalitets-cykellygter LED.

Kraftig cykellygte med lang levetid

Betegnelsen LED er en forkortelse af “Light Emitting Diode” – oversat til dansk, betyder det, at lyset genereres ved strøm gennem en elektronisk komponent. Det lave strømforbrug og den lange levetid har for alvor gjort LED-lys populære. LED cykellygter er typisk lidt dyrere i indkøb end de traditionelle pærer, men strømbesparelsen gør, at den investering hurtigt er tjent hjem igen. EasyLight forhandler kun cykellygter med LED-lys.

Du behøver aldrig mere købe nye batterier til dine cykellygter, da alle lygterne er genopladelige via USB. Det eneste du skal gøre, er at afmontere lygten, så er der let adgang til USB-stikket – og du kan oplade den i skolen, på job eller andre steder, hvor der er USB indgang. Nemt og bekvemt. Hvis du har nogle spørgsmål omkring cykellygter i LED, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 9387 3600.

Praktiske LED cykellygter til gode priser

Hos EasyLight forhandler vi kraftige cykellygter i LED af høj kvalitet til fornuftige priser. Vores lys har forskellige indstillingsmuligheder, så du selv kan styre, om du vil have fuldt tryk, normalt eller blinkende lys. LED-cykellygterne er klar med det samme til at blive monteret på cyklen men hvis du mangler tilbehør til dine cykellygter eller MTB lygter så kan du finde det her. Det kompakte design gør det også nemt at have lygterne i lommen, når cykelturen er slut. Alle lygter er 100% vandtætte, så du behøver aldrig være nervøs for, hvordan vejret er, når du begiver dig ud på cyklen i al slags vejr.

Magnetlygter – en super god og miljøvenlig løsning

I 2003 kom de første magnet lygter på markedet fra firmaet Reelight, og det blev hurtigt en succes, derfor kan du i dag få et bredt udvalg af magnet cykellygter der kan monteres på din cykel hvor det passer dig bedst. Kort fortalt virker magnet cykellygterne sådan at der monteres et sæt magneter på hjulet samt en spole på cyklens stel, dette danner så strøm som lygten bruger til enten at lyse eller blinke.

Magnetlygter egner sig helt klart bedst til bykørsel da man nemt bliver set med en magnet forlygte eller baglygte. Belysningen fra en magnet cykellygte er dog knap så god på en mørk vej.

Du skal vælge en magnet cykellygte hvis du vil have en smart cykellygte som:

● Aldrig løber tør for strøm, og er miljøvenlig

● Øger din sikkerhed da den nemt ses fra siden

● Ikke bliver stjålet da den er fastmonteret

Undgå bøder – kend reglerne

En bøde for at køre uden lys eller med ulovlige cykellygter er på 700 kr. For de penge kan du nemt købe et par gode cykellygter. Alle lygter der sælges som “Cykellygter” hos danske forhandlere skal leve op til de gældende lovkrav. Her kan du se de vigtigste lovkrav til dine lygter:

● Både forlygte og og baglygte skal kunne ses fra 300 meters afstand

● Din forlygte må lyse hvid, gul og blåligt

● En forlygte må kun blinke hvis den har hvidt eller blåligt lys, og blinker med minimum 120 blink i minuttet

● Din baglygte skal være rød

● En baglygte må godt blinke hvis det er med minimum 120 blink i minuttet

● Både forlygte og baglygte skal monteres så de lyser lige ud

Ingen dyre mellemled

Easy-Light er en virksomhed, der sælger udvalgte og anderledes kvalitetsprodukter inden for LED belysning til private og virksomheder. Vi importerer en stor del af vores produkter selv, så du slipper for fordyrende mellemled. Derfor er du altid sikret faste lave priser, når du handler hos os. Vi forhandler LED- forlygter og baglygter samt LED cykellygte sæt. Vi har et kvalitetsudvalg af billige cykellygter, som du kan kigge nærmere på her i shoppen

Easy-Light – din garant for LED lys i høj kvalitet

Hvis du handler for mere end DKK 599, sender vi gratis i hele Danmark, hvis du vælger at få sendt til pakkeshop. Der er 14 dages returret og gratis returforsendelse.

Ring på +45 9387 3600 eller skriv på [wsb_mail], så hjælper vi dig videre. Alle henvendelser forsøger vi at besvare, inden for 24 timer. Vi glæder os til at kaste lys på din hverdag.

Skip to content