LED Cykellygter

No products were found matching your selection.

LED cykellygter MTB

Som livsforsikring er lys på cyklen én af de billigste muligheder. Alt for mange cykeluheld sker i dag på vejene, fordi cyklister glemmer at montere, eller tænde, lys på deres cykel.
Grundlæggende findes der to typer af forlygter – dem der alene sikrer, at andre kan se dig, og dem, som tillader dig at se vejen foran dig.

LED cykellygter i en konstant udvikling

Til cykellygter er LED lyset blevet enormt populært i takt med udviklingen af lyset i sig selv. LED lyset står super skarpt, da teknologien af light-emitting diodes, LED, er i en konstant udvikling.
Løbende med denne udvikling er prisen på MTB LED lygter og Led lygter til din gadecykel også faldet til et passende prisniveau, således man ikke længere skal være afhængig af prisen, når man søger godt lys til sin cykel.
Afhængigt af, hvor skarpt du ønsker dit lys, kan du med LED cykellygter oplyse store dele af vejen foran dig, og derved befærde dig sikkert på cykelstierne, når dagslyset endnu ikke reflekteres på vejen.
En central ting at holde øje med når du leder efter passende cykellygter er, om de kan monteres sikkert på din cykel. Det er vigtigt, at lygten sidder således, at den ikke er i vejen for eventuelle bevægelser, eller modkørende, og samtidig skal du være i stand til at betjene den under kørslen i vigtige situationer.
Mange cyklister er blevet tilhængere af en lygte, der kan lyse med flere forskellige intensiteter.
Herved har man mulighed for at skrue helt op for lysstyrken, hvis man eksempelvis kører på landevejene, hvor der er langt mellem lygtepælene.
Ellers kan man skrue ned for lysstyrken, og derved også forlænge batterilivet, når der er andre trafikanter til stede, således du ikke risikerer at blænde modkørende bilister, eller cyklister.

Gør mountainbike oplevelsen bedre med LED

LED cykellygter til mountainbike, MTB, fås i forskellige styrker – og fås med helt op til 9000 lumen. Mountainbike er en sjov beskæftigelse, og mørkets frembrud bør ikke være skyld i, at sjove tiltag skal ende.  Derfor findes disse LED cykellygter i forskellige styrker, så du har mulighed for at udvide din mountainbike erfaring, og gå på eventyr andre tider på døgnet, eller i mørkere og mere uvante områder.
Kører du mountainbike i mindre oplyste områder, så anbefales det, at du har mindst to LED lygter med dig. Det anbefales, at du monterer en lygte på din hjelm – og også en lygte på selve cyklen, som skal kunne lyse ca. fire-fem meter foran dig, således du ikke ser ned på hjulet, men i stedet på omgivelserne foran dig.
Betjeningen af MTB LED cykellygter er blevet nemmere og nemmere gennem årene – så det eneste du skal have for øje er at lade lygten op, tryk på tænd og kør! Lygten er super nem at montere, da dette sker uden brug af værktøj, og du kan derfor flytte lygten fra én cykel til en anden, hvis du veksler mellem flere cykler.
Invester i ordentlige lygter, og lad de ikke-monterbare og dårlige lygter bliver derhjemme. Jo flere cyklister, der følger disse regler, jo bedre er det for den overordnet trafiksikkerhed!
Øg din egen sikkerhed ved hjælp af LED cykellygter MTB. Du er garanteret en super kvalitet, som kan anvendes året rundt, og i alle belysninger!