logo

Solcellelampe med sensor

Køb din solcellelampe med sensor hos Easy-light.dk. Vi har et ganske pænt udvalg af sensor lamper med LED pærer i høj kvalitet. Sensor lamperne findes i forskellige prislag alt efter smag og behag. Find lampe og bevægelsessensor der matcher dine behov.

Stort udvalg af flotte og miljøvenlige solcellelamper

Leder du efter flot, energirigtig og praktisk belysning til indkørslen, haven, huset osv. så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af flotte solcellelamper med sensor. Hvad end du mangler en udendørs væglampe, solcellelampe til haven, praktisk lys i carporten, eller bare energibesparende og hyggeligt lys så har vi helt sikkert det rigtige til dig. Vi guider dig gerne til det rigtige køb, hvis du er i tvivl, og vi sender hurtigst muligt, langt de fleste kunder oplever levering dagen efter.

Flot lys året rundt

Udendørs solcellelamper med LED pærer har ikke brug for ret meget sollys for at kunne lyse effektivt i mange timer.

Især ikke når det drejer sig om en solcelle led lampe med sensor. Da lyset kun er tændt i kort tid ad gangen, bruger det nemlig næsten ingen strøm, så selv om vinteren kan du trygt bruge solcellelamper og være sikker på at have lys nok.

Effektiv tyverisikring med sensorlamper

Ud over at være flot, så er lys også en sikkerhedsforanstaltning. Især hvis du vælger lys med sensor funktion. Tyve vil nemlig helst arbejde i mørket, og flere undersøgelser har vist at der sker færre indbrud når der er installeret lys på eller omkring et hus. Vælg f.eks. en LED væglampe ved husets indgange, også evt. terrassedøre. Et lys der tænder når tyven forsøger at komme ind, er nemlig ofte nok til at skræmme dem væk igen. En solcelle væglampe er supernem at montere da den ikke kræver nogle komplicerede installationer men blot en flad væg.

Vælg lamper i høj kvalitet

For at du får det bedste ud af dine solcellelamper er det vigtigt at du vælger dem i bedst kvalitet. Her på shoppen forsøger vi at finde de bedste brands til de bedste priser.

Solcellelamper i lav kvalitet har nemlig ofte en meget kortere batterilevetid, og du vil derfor opleve at du ikke rigtig har lys på de dage hvor der ikke har været meget sol, hvorimod batterierne på de lidt bedre solcellelamper fanger solens stråler meget mere effektivt, og kan gemme strømmen i længere tid.

Spar penge og besvær

En af de store fordele ved at vælge solcellelamper er, at når de først er sat op så holder de typisk i 5-10 år, og sparer dig for utrolig mange penge på strømregningen. Det giver dig en bæredygtig og miljøvenlig lampe, og hvad der er godt for miljøet, er også godt for din økonomi specielt når man hos os kan købe billige solcellelamper. Derudover gør den nemme montering af solcellelamper det muligt at få lys hvor du ellers kan have svært ved at montere det pga. ledninger osv. Du skal bare sætte lampen i jorden, på en væg, eller hvor det nu passer dig, og så har du lys. Vi har mange muligheder, se her: solcelle lyskæder til haven, solcelle lampe til haven og solcellelampe til væg

Nemmere bliver det ikke.

Vælg den rette sensor type

Når du vil have solcelle lamper med sensor skal du vide at der er flere muligheder at vælge imellem. Den mest typiske teknologi til sensorer er infrarød, men der kan være stor forskel på hvor langt den rækker, altså hvor tidligt lampen tænder ift.. hvor tæt man er på den. Alt efter hvor du monterer dine lamper kan det være at du ønsker forskellige rækkevidder. Du vil altid kunne se på produktbeskrivelsen hvor lang rækkevidde en bestemt lampe har. Ligeledes findes der også lamper med en registrerings vinkel på 120 grader, eller på 360 grader. På nogle lamper er det muligt at justere både rækkevidde og registrerings vinkel, så husk at læse produktbeskrivelsen så du får den rette sensor funktion til dit behov.

Skip to content