Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Solcellelampe til væg

Køb en bæredygtig udendørs væglampe, der kører på solenergi. Find en billig og god solcellevæglampe, der passer bedst til dine behov. Derudover skal du tænke over, hvor du gerne vil have lys om aftenen og ikke mindst finde de steder på huset eller hegnet, hvor solcellelampen får mest sollys til at lade batteriet op.

Spar 33%
Original price was: 297.00kr..Current price is: 198.00kr..
Spar 30%
Original price was: 99.00kr..Current price is: 69.00kr..
Spar 26%
Original price was: 269.00kr..Current price is: 199.00kr..

Køb en væglampe med solceller og skab lys i dine udendørs arealer

Find her en solcellelampe til væg blandt vores mange muligheder. Der er rigtig mange anvendelsesmuligheder med en solcellelampe til væggen – kan ikke kun bruges på huset, men også langs hegnet, i carporten, i skuret eller garagen. Ja, faktisk alle de steder, hvor du har brug for smuk og praktisk belysning.

Det gode ved solcellelamper til haven   er den nemme installation. Her skal du hverken have fat i elektrikeren eller ligefrem bøvle med at trække kabler og lave tilslutninger. Du opsætter bare din udendørs solcellelampe med sensor præcis der, hvor du skal bruge den, og så er der lys. Når du har installeret dine væglamper, er de stort set vedligeholdelsesfrie.

Kan en solcellevæglampe erstatte almindelige væglamper

Solcellelamper er godt for miljøet og for pengepungen, men du har måske tøvet med at anskaffe dig en solcellelampe til væg , fordi du ikke ved, om den giver nok lys. Den efterhånden veludviklede teknologi gør, at solcellelamper er ekstremt gode til at udvinde energi, selvom de ikke engang får direkte sollys, men blot almindeligt dagslys.

Men jo mere lys din lampe modtager, jo mere lys kan den naturligvis udsende og i længere tid. Så hvis dit lys primært er for hyggens skyld, og for blot at lyse lidt op, så du kan se, hvor du skal hen, så kan du sagtens vælge solcellelamper til din væg eller alternativt en solcellespot . Har du derimod brug for meget skarp belysning døgnet rundt, så er det nok ikke solcellelamper du skal vælge endnu – med mindre du gerne vil have noget hyggebelysning i form af fakler med solceller eller flere solcellebrændere .

Vælg væglamper med sensor

Ønsker du ikke konstant belysning, hvor du opsætter din lampe, så kan du med stor fordel vælge en solcellevæglampe med sensor. Har du kun brug for lys, når der er bevægelse, kan en solcellelampe sagtens klare opgaven. De smarte LED-pærer i solcellelamper bruger næsten ingen strøm, og nutidens batterier holder langt bedre end for blot få år siden. Det betyder, at solcellevæglamper i dag er lige så effektive lyskilder, som en almindelig LED-væglampe med sensor ville være.

Find en væglampe af høj kvalitet

Du finder et bredt udvalg af solcellelamper til dine vægge her på Easy-light.dk, og har du svært ved at vælge, eller er du i tvivl om, hvilken lampe der passer til dig, så giv os et kald eller send os et post. Vi hjælper gerne.

Forskellen på solcellelamper ligger ofte i batteriernes og pærernes levetid, og her koster de gode solcellelamper ofte lidt mere, men det er penge givet godt ud, da du får en meget bedre lampe i sidste ende. Her i butikken forsøger vi at finde de bedste mærker til de bedste priser. Derfor finder du solcellelamper til dine vægge fra nogle af de bedste producenter i verden her hos os. Vi har særligt fokus på solcellelamper, der er lavet til at fungere godt hele året rundt i norden, hvor vi nogle gange ikke har så meget sol.

se også mulighederne for solcellevæglamper ,  indendørs solcellelamper eller hvad med  fakler med solceller

Skip to content