Solcellelampe til væg

Køb en bæredygtig udendørs væglampe der kører på solenergi. Find en billig og god solcellelampe til væg der passer bedst til dit behov. Herudover skal du gøre dig tanker om hvor du gerne vil have lys om aftenen samt ikke mindst finde de steder på hus eller stakit hvor solcellelampen får mest sollys til at oplade batteriet.

Køb en væglampe med solceller og skab lys på dine udendørsarealer

En solcellelampe til væg kan ikke kun bruges på huset, men også langs stakittet, i carporten, på skuret eller garagen. Ja faktisk alle de steder hvor du mangler flot og praktisk belysning.

Det gode ved solcellelamper til haven  er den nemme montering. Her skal du hverken have fat i elektrikeren eller selv bøvle med at trække kabler og lave tilslutninger. Du sætter bare din udendørs solcellelampe  med sensor op lige der hvor du har behov, og så er der lys. Når du først har sat dine væglamper op, er de stort set vedligeholdelsesfri.

Kan en solcelle væglampe erstatte almindelige væglamper

Solcellelamper er gode for miljøet og for pengepungen, men du har måske tøvet med at anskaffe dig en fordi du ikke ved om den giver lys nok. Den efterhånden veludviklede teknologi gør at solcellelamper er enormt gode til at udvinde energi, selvom de ikke engang får direkte sollys, men blot almindeligt dagslys. Men jo mere lys din lampe får, jo mere lys kan den selvfølgelig også afgive, og i længere tid. Så hvis dit lys mest er for hyggens skyld, og for blot at oplyse lidt så man kan se hvor man går, så kan du sagtens vælge solcellelamper til din væg eller alternativt en solcelle spot . Har du derimod brug for meget skarp belysning døgnet rundt, så er det nok ikke solcellelamper du skal vælge endnu – hvis ikke du vil have lidt hyggebelysning i form af fakler med solceller eller flere solcelle fakler .

Vælg væglamper med sensor

Ønsker du ikke konstant belysning der hvor du sætter din lampe op, så kan du med stor fordel vælge en solcellelampe til væg med sensor. Har du kun brug for lys når der er bevægelse så kan en solcellelampe nemlig sagtens klare opgaven. De smarte LED pærer i solcellelamper bruger næsten ingen strøm, og batterierne i dag holder langt bedre end for bare få år siden. Det gør at solcelle væglamper i dag er lige så effektive lysgivere som en almindelig LED væglampe med sensor ville være det.

Find en væglampe i høj kvalitet

Du finder et bredt udvalg af solcellelamper til dine vægge her hos Easy-light.dk, og har du svært ved at vælge, eller er du i tvivl om hvilken lampe der er den rigtige for dig, så giv os endelig et kald eller send os en mail. Vi hjælper gerne.

Forskellen på solcellelamper ligger ofte i batteriernes og pærernes levetid, og her koster de gode solcellelamper ofte lidt mere, men det er penge der er godt givet ud, da du i sidste ende får en meget bedre lampe. Her på shoppen forsøger vi at finde de bedste brands til de bedste priser. Derfor finder du solcellelamper til dine vægge fra nogle af de bedste producenter i verden her hos os. Vi har især fokus på solcellelamper der netop er lavet til at kunne fungere godt hele året rundt i norden, hvor vi til tider har knap så meget sol.

se også mulighederne for solcelle væglamper indendørs solcellelamper eller hvad med  fakler med solceller

Skip to content