Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Kundeservice: +45 9387 3600

logo

Solcelle projektør

Køb en praktisk solcelle projektør med kraftigt LED lys og skab tryghed udendørs. Se også udvalget af solcelle spot med separat solpanel, til at opfange sollys og så fås de også med sensor. Kan også bruges indendørs.

Ingen produkter fundet

Køb en kraftig solcelle projektør og øg trygheden på dine udendørs arealer

Flere undersøgelser har vist at skarp belysning faktisk er et af de mest effektive tiltag, hvis man ønsker at undgå ubudne gæster. Det er selvfølgelig fint med diverse alarmsystemer og låse osv., men den billigste løsning er faktisk lys. Især projektører med bevægelsessensor der lyser op udendørs når nogen nærmer sig din ejendom. For ubudne gæster er det ubehageligt at blive forstyrret af en projektør med sensor, men de gæster du selv har inviteret, vil sætte stor pris på det automatiske lys når de skal finde vej til din hoveddør en mørk aften.

Er en projektør på solceller pålidelig?

Du har måske tøvet med at købe en solcelle projektør til udendørs brug fordi du tvivler på om den kan klare opgaven. Det behøver du på ingen måde at bekymre dig om.

Der findes mange mulige solcellelamper – find dem her!

Solpanel og batterier er i dag så veludviklede at med selv få timers lys, kan din projektør fungere i mange timer. De meget strømbesparende LED pærer kræver heller ikke meget, og da du selv kan indstille om der skal være lys i 30 sekunder eller 2 minutter skal du altså på ingen måde være bange for at din udendørs projektør ikke har fået sol nok til at fungere. Vælg en god kvalitet så er du sikker på at få den nyeste teknologi, og dermed det bedste lys.

Projektører til indendørs brug

Solcelleprojektører er nemme at montere, men indtil nu har det ikke været en mulighed indendørs eller under halvtag. Med et separat solpanel til at opfange solens lys, der kan placeres et par meter væk fra selve lampen, er det nu muligt at få lys indendørs i f.eks. skuret, i garagen eller måske i hønsehuset.

Steder hvor det før kunne være ekstra besværligt at få sat lys op fordi der enten var for langt til en stikkontakt, eller hvor der slet ikke var lagt strøm ind, kan nu nemt blive lyst op.

Udover den super nemme montering kan du nu glæde dig over også at have miljøvenlig belysning indendørs og dermed spare penge på strømregningen. Er du i tvivl om hvilken projektør du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper selvfølgelig gerne så du får det bedste produkt. Vi har mange solcelle produktmuligheder ud over ovennævnte projektører – se her:

solcellelampe til haven

solcelle fakler

solcelle lyskæder

solcellevæglamper

Skip to content