Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Stjernehimmel

Her hos Easy-light.dk finder du et godt udvalg af 1o forskellige modeller af de smarte Stjernehimmel projektor eller med et andet ord en stjernehimmel lampe og på engelsk Star Sky projektor, der kan forvandle ethvert rum til en drøm af den flotteste nattehimmel. I det følgende vil vi forsøge at guide dig til at find og køb den helt rigtige lampe så du får lige det stjernehimmel lys som passer dig.

Spar 22%
Original price was: 449.00kr..Current price is: 349.00kr..
Spar 9%
Original price was: 349.00kr..Current price is: 319.00kr..
Spar 45%
Original price was: 599.00kr..Current price is: 329.00kr..
Spar 30%
Original price was: 499.00kr..Current price is: 349.00kr..
Spar 56%
Original price was: 495.00kr..Current price is: 219.00kr..
Spar 43%
Original price was: 519.00kr..Current price is: 298.00kr..
Spar 36%
Original price was: 495.00kr..Current price is: 319.00kr..
Spar 40%
Original price was: 495.00kr..Current price is: 299.00kr..

Hos Easy-light har vi 10 forskellige modeller  af Stjernehimmel projektor at vælge imellem for at give dig det bedste udvalg. Det giver dig mulighed for at finde den Stjernehimmel lampe der passer bedst til dit barn, dine børn, til dig selv til hygge eller fest eller ikke mindst som gave. Nogle er udelukkende en nattehimmel lampe, der lyser op på væggen og i loftet, mens andre også har højttalere og kan kombineres med musik – god jagt efter at finde stjerne lampen der passer dig !

Skab underholdning og et fantastisk stjernerum med en Stjernehimmel lampe

En fantastisk flot stjernehimmel har altid været dragende for os som mennesker både børn og voksne. Universet er spændende, magisk og lidt skræmmende på samme tid, og hvad der er derude. Med en stjerne projektor kan du tænde for stjernerne, lige når du har lyst – helt uden at skulle fryse eller holde dig vågen til sent på natten for at få et kig til den smukkeste himmel.

Hører du alle tale om en stjerne projektor, så er det simpelthen fordi det er lampen som er den bedste gave? Du kan også have set den florere på de sociale medier ikke mindst fordi lampen er kendt særligt fra TikTok? Er der noget denne lampe har, så er det at have taget verden og Danmark med storm. Det er der ikke noget at sige til, da den meget populære lampe forvandler rummet til en hyggelig, magisk og fantastisk stjernehimmel.

Hvilken stjernehimmel kan ses?

Alt efter hvilken type Stjernehimmel lampe du vælger at købe, kan du se forskellige typer af stjernehimmel, mens nogle af dem blot projekterer tilfældigt lys i forskellige farver og mønstre, findes der også Star Sky projektorer med reelle stjernebilleder og billeder af galakser.
Her skal du læse informationen på den enkelte nattehimmel lampe for at se, hvad der følger med af billeder, disks, programmer osv .
Måske du blot er til smukke farver og mønstre, uden at det behøver at være reelle gengivelser af noget, og måske du hellere vil kunne se på rigtige stjernebilleder. Valget er dit blandt de bedste lamper vi sælger her hos Easy-light.

Komplet guide til hvad du skal vælge

Om du er barn eller voksen gør ingen forskel, en fantastisk stjernehimmel er fascinerende for os alle, og nu er det muligt at skabe smukke stemninger og tage nattehimlen med indenfor.
Hvad end du vil falde i søvn til den, skal pynte op til en sej børnefest eller bare vil skabe en fed stemning i stuen, så er en Stjerne himmel projektor noget for dig.
Herunder får du en komplet guide til, hvilken projektor du skal vælge. Samtidig skulle du gerne få svar på alle de spørgsmål, der måtte være.

Det er en magisk oplevelse for både børn og voksne og er derfor ikke kun forbeholdt som fødselsdagsgaver eller julegaver til børn. Det er det også til voksne, da den kan bruges i et væld af forskellige henseender.

Er du tilmed på jagt efter en gave til en 5 årig? eller en gave til en 10 årig? eller en værtinde gave? eller en gave til dig selv? Det er en stjerne projektor oplagt til. Selvom du måske ikke kommer til at bruge den hver dag, vil det være en helt fantastisk oplevelse at have mulighed for at tænde for en flot stjernehimmel, når du får tiden og roen til at gøre det. Det samme vil et barn synes – og det at gå i seng vil lige pludselig være noget helt andet og noget meget mere særligt og magisk at falde i søvn til.

Hvad er en Stjernehimmel lampe?

En stjernehimmel lampe er først og fremmest en lille projektor der skaber en illusion af nattehimlen, stjerner, skyer eller rummet på en hvilken som helst flade. Lampen kan kaste en stjernehimmel af lys og farver op på din væg, på dit loft eller på gulvet.

En Stjernehimmel lampe skaber et tilfældigt billede, der imiterer nattehimlen eller rummet, mens andre projektorer viser realistiske billeder og kort over stjernehimlen, ligesom du måske kender det fra et planetarium

Lampen kan benyttes i et soveværelse, et børneværelse hvor dit barn skal lægges til at sove, i stuen til en hyggeaften, i et kælderrum hvor man vil lave sit eget lille diskotek, i et festlokale hvor den via flotte farver og god musik – det er kun fantasien der sætter begrænsninger for hvor den kan benyttes og hvor man gerne vil skabe en god stemning.

Selve din stjernehimmel lampe eller stjerne projektor er ikke ret stor, så den kan let flyttes rundt og benyttes hvor i huset man ønsker det. Lampens batterier lades via en usb port med et usb kabel. Der er forskel på de forskellige stjernehimmel lamper man kan købe, nogle kan styres via mobilen via Wifi, andre har en fjernbetjening som via bluetooth kan styre lys og musik så det er helt op dig hvilken type du gerne vil have fingren i.

Hvilken teknologi bruges?

Det er lidt forskelligt fra stjernehimmel lampe til stjernehimmel lampe, hvilken teknologi der bruges. Som udgangspunkt er det ikke meget anderledes end en almindelig projekter. Nogle virker med laser teknologi, mens andre har en lidt mere avanceret LED teknologi.
Hvilken teknologi din Stjernehimmel lampe skal have kommer lidt an på, hvor god billedkvalitet du ønsker, samt hvad dit budget er.
Langt de fleste Stjernehimmel lamper har også en eller anden form for indbygget rotation, som er med til at give en mere realistisk oplevelse og medrivende effekt.

Hvor stort et rum kan dækkes?

For at finde ud af hvor stort et område den enkelte projektor rækker, bliver du nødt til at læse lidt på det enkelte produkt.
Lampen kan have en rækkevidde på ca. 12 meter, mens andre rækker længere eller kortere.

En del af hvor langt din nattehimmel lampe rækker, har også noget at gøre med, hvordan du placerer den i rummet, og hvilket rum den skal placeres i. Der vil selvfølgelig være forskel den belysning man ønsker og på om lampen placeres i soveværelset, i stuen eller hos familiens mindste – men uanset så giver den en gode muligheder for at se stjerner og/eller benytte lampens højtaler. Korrekt placeret kan nogle af modellerne sagtens dække omkring 90 kvadratmeter.
Du kan med fordel også placere flere Stjernehimmel lamper i et rum for at skabe blandede effekter og unikke stemninger. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser.

Er der timerfunktion?

De fleste modeller har en funktion, der gør at maskinen selv slukker efter x antal timer, f.eks. efter 4 timer. Nogle modeller har en timerfunktion, der gør, at du også kan vælge, at maskinen skal slukke sig selv efter en eller to timer.
Det er især en brugbar funktion, hvis du bruger din Stjernehimmel lampe til at falde i søvn med.
Du har også mulighed for at vælge en stjernelys lampe, der er 100% tidsstyrede, hvor du selv bestemmer præcis, hvor længe den skal køre.

Brug det hvis du f.eks. har behov for at koble af et par minutter eller under en meditation, der varer et bestemt antal minutter.

Kan der afspilles musik via lampens højttaler?

Det er ikke alle Star Sky projektorer, der kan afspille musik, men hvis det er en funktion, du ønsker, skal du holde øje med, om du kan koble din projektor op via Bluetooth. Så kan du nemlig nemt afspille alle dine yndlingsnumre fra din telefon.
Der findes også modeller, som har indbygget musik tilpasset til de forskellige farver og lys, der projekteres. Denne funktion er egnet til små børn, der ikke selv har lært at styre musik, eller har en telefon de kan afspille fra.

Hvordan installeres en Stjernehimmel lampe / Star Sky projektor?

Installering og opsætning af lampen kunne ikke være mere simpel. Du sætter den blot i stikkontakten, og så er den klar til brug.

Nogle modeller får strøm fra en almindelig stikkontakt, mens andre kører via et USB-kabel, så disse f.eks. også kan sættes til en pc eller en bærbar.
Alt efter om det er en model med flere billeder, kan det være at du skal indsætte en disk eller vælge billeder samt sætte timeren før brug.
Læs instruktionen på det enkelte produkt for at vide, hvordan præcis den Stjernehimmel projektor, du vælger, skal sættes op.

Hvordan bruges en Stjernehimmel lampe på børneværelset?

På børneværelset kan du med fordel bruge din nathimmellampe til at skabe en hyggelig stemning, når der skal læses godnathistorie, eller når der på anden vis skal slappes af.
Nogle børn falder nemmere i søvn med lidt stille musik fra lampens højttaler og lys i baggrunden. Alt efter hvilken indstilling du vælger, og hvordan du placerer projektoren, kan du også sagtens bruge den som en natlys på børneværelset.

Flere modeller giver dig mulighed for at vælge en lysstyrke på f.eks. 25%, 50% eller 100%.
Med ægte stjernekort og billeder af nattehimlen kan børn også lære en del om astronomi ved at bruge Stjernehimmel projektoren på værelset.

Stjerne projektor / Star Sky projektor til teenageren

Er din teenager vild med gaming og lyseffekter? Så vil han eller hun helt sikkert også elske en Star Sky projektor. Brug den til at skabe den helt rette stemning, når der games på værelset, eller når vennerne er på besøg.
Mange projektorer kan skifte mellem et væld af farver og lyseffekter, samtidig med at der afspilles musik. Styr Stjernehimmel projektoren nemt via en fjernbetjening eller Bluetooth.

Nattehimmel lampe til voksne

Skal du og din partner have en hyggelig aften, så prøv evt. at bruge en Stjernehimmel projektor / Star Sky projektor til at skabe en romantisk stemning til maden, eller i soveværelset.

Skal der holdes fest så vælg en projektor, der sender forskellige farver og former, der egner sig godt til at skabe en festlig stemning.
Du kan også bruge din stjerne projektor til meditation og afslapning, evt. kombineret med musik eller guidet meditation, der bliver afspillet via den indbyggede Bluetooth-højtaler.
Har du svært ved at falde i en dyb søvn eller forblive sovende hele natten så brug din stjernehimmel lampe som natlampe, så viser flere studier, at white noise kan hjælpe dig.

Brug billederne af nattehimlen til at falde til ro, lad lydene fra højtaleren vugge dig i søvn og forbliv sovende længere tid ved hjælp af white noise.

Giv en Stjernehimmel projektor i gave

En Stjerne himmel projektor er bestemt ikke kun for børn eller folk, der er interesserede i nattehimlen.
En Stjernehimmel projektor kan give en fantastisk oplevelse til stort set alle, unge som gamle, så står du og mangler en rigtig god idé til en fødselsdagsgave, julegave eller f.eks. en indflytter gave til ham eller hende, der lige er flyttet hjemmefra, så vil en Stjernehimmel projektor / Star Sky projektor bestemt være et godt valg.
Hvem vil ikke blive betaget af at få et stykke af nattehimlen indenfor, hvad end det er til fest, eller når der skal slappes af og soves.

Hvad koster en nattehimmel lampe ?

Priserne på en lampe starter helt nede på omkring godt et par hundrede kroner, men det er som regel for lamper med begrænsede funktioner.
Når det kommer til Stjernehimmel projektorer, så hænger pris og kvalitet som regel nogenlunde sammen.
Bl.a. stiger prisen, hvis du ønsker:

  • Bedre teknologi
  • Flere forskellige funktioner
  • Realistiske stjernebilleder
  • Længere rækkevidde

Hvor mange timer din Star Sky projektor fungerer er selvfølgelig også afhængig af kvaliteten, men som udgangspunkt kan det godt betale sig at vælge en Star Sky projektor af god kvalitet, hvis du forventer at skulle bruge den i mange år.

Sådan vælger du den rette Stjernehimmel projektor

Som du kan se, er der mange forskellige typer af projektorer, og hvilken en du skal vælge afhænger af flere ting.
Hvis prisen er vigtigst for dig, så er det selvfølgelig de billige Stjernehimmel projektorer, du skal gå efter, men er det mere vigtigt for dig, at de stjernebilleder du kan se er ægte, så bør du vælge en af de mere professionelle projektorer.
Vil du gerne blot have en projektor med så mange forskellige indstillinger som muligt, så har du også mulighed for det.
Tænk over om du ønsker, at din Stjernehimmel projektor skal kunne spille din egen musik, styres med en fjernbetjening, skal kunne indstilles til selv at slukke osv.
Alt det er nemlig med til at afgøre hvilken Star Sky projektor, der er det rette valg for dig.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Er du i tvivl om, hvilken en du skal vælge, eller synes du, at du mangler information om det enkelte produkt? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via e mail eller telefon.
Vi sidder klar på e mail eller telefon til at hjælpe dig, hvad end dine spørgsmål handler om valg af Stjernehimmel projektor, forsendelse, returnering, priser eller noget helt femte.
Herunder har vi også samlet en række spørgsmål og svar, vi har fået og givet vedrørende køb og valg af Star Sky projektor.

Måske kan du finde et svar her.

Hvad er den bedste Stjernehimmel projektor eller Star Sky projektor?

Når det kommer til teknologi, går kvalitet ofte hånd i hånd med pris.  Hvilken Stjernehimmel projektor eller Star Sky projektor, du synes er den bedste, vil altid være individuel, fordi der netop findes så mange modeller på markedet med mange forskellige funktioner, billeder, farver osv.

Hvad koster en Stjernehimmel projektor?

Der er forskel på kvaliteten af de forskellige Stjernehimmel projektor, en af de væsentligste forskelle er bla om der er Wi-Fi som tilslutningsmulighed hvilket gør dem lidt dyrere – hos Easy-light.dk koster en star projektor mellem kr. 250,- og kr. 295,-.  Hvis de findes billigere er det sikkert med lang leveringstid og uden dansk garanti/returret.

Hvordan bruger jeg en Stjernehimmel projektor / Star Sky projektor?

Det er nemt at bruge en Stjernehimmel projektor / Star Sky projektor. Du sætter den blot til strøm og tænder for den. Nogle af starprojektorerne er der et batteri i projektoren, som kan oplades og efterfølgende i et antal timer køre på det opladte batteri.
På de fleste projektorer har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver af stjernehimmel.

Følg instruktionerne på den enkelte star projektor for at gøre dette.

Hvordan vælger jeg den bedste Stjernehimmel projektor ?

At vælge lampen som er bedst kræver at du laver lidt research og sætter dig ind i, hvad de forskellige nattehimmel lamper kan.
Læs vores guide for at blive klogere på, hvilke forskellige typer der findes, og hvad du skal vælge og hvilke specifikationer den enkelte lampe har.

Hvordan virker en Stjernehimmel projektor / Natlampe?

En Star Sky projektor virker meget som en almindelig projektor og sender via laser eller LED teknologi et billede af nattehimlen, eller spejlinger af lys op på den nærmeste flade feks loft eller væg eller en kombination af loft og væg. Endvidere har mange projektor også indbygget en højtaler som kan styres via Blu-touth eller via fjernbetjening.

Easy-Light – din garant for Natlampe i høj kvalitet

Hvis du handler for mere end DKK 499, sender vi gratis i hele Danmark, hvis du vælger at få sendt til pakkeshop. Skulle uheldet være ude, at du har fortrudt dit køb eller af anden årsag ønsker at få byttet til en anden vare, så har vi 30 dages returret. Returforsendelsen står du selv for.

Ring på +45 9387 3600 eller skriv på [info@easy-light], så hjælper vi dig videre. Alle henvendelser forsøger vi at besvare, inden for 24 timer. Vi glæder os til at kaste lys på din hverdag.

Skip to content