Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Kundeservice: +45 9387 3600

logo

Elcykel lygter til El cykler og E-bike

Cykellygter til din Elcykel eller E-bike er vigtigt. Du kør med en højere hastighed end den almindelig cyklist og derfor er det vigtigt med godt lys så billisterne kan se dig når du kommer farende, specialt op mod et kryds. Cykellygterne til din Elcykel / E-bik er designet til at kunne integreres i cyklens indbyggede batterisystemer. Det er vigtigt at bemærke, at almindelige lygtesystemer ikke er kompatible med Ecykel batterier og omvendt.

Elcykel lygter til din EL cykler og E-bike

Hvor meget din Elcykel lygter den skal lyse kommer dog an på hvor du cykler. Cykler du i skov eller på meget mørkestier, så der det vigtigt med en lygte der lyser godt også til siderne. Cykler du i byen så er det knap så vigtigt med kraftig lys, men mere en der lyser lige frem.

Et alternativ til Elcykellygten kunne faktisk godt væreen magnet cykel lygt. Den fungere lige godt om det er på en alm cykel, en MTB, en racercykel, en gravel bike eller en elcykel.

Hos Easy-light har vi udvalgt cykellygter som er perfekte til brug på Elcyklen.  Baglygten skal sikre at andre kan se dig bagfra, når du kommer cyklende på Elcyklen. Det kan gå rigtigt hurtigt hvis du træder til på din Elcyklen, så det er vigtigt med godt lys, så trafikanterne kan se dig.

Så er det jo heldigt at du på Easy-light finder markedets bedste cykellygter

Skip to content