Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

LED forlygte og baglygte sæt

Find et godt LED forlygte og baglygte sæt som kan hjælpe dig i trafikken dvs et cykellygte sæt bestående af en LED forlygte og baglygte  – Hos Easy-Light.dk  forhandler vi et bredt sortiment af LED forlygte og baglygte sæt.

 

 

Spar 50%
Original price was: 288.00kr..Current price is: 144.00kr..
Spar 50%
Original price was: 258.00kr..Current price is: 129.00kr..
Spar 55%
Original price was: 418.00kr..Current price is: 188.00kr..
Spar 31%
Original price was: 259.00kr..Current price is: 179.00kr..

LED forlygte og baglygte sæt er sikre, billigere på lang sigt og bæredygtige

Vores lygter er nemme at montere på cyklen, og lever op til lovens krav om cykellygter. LED forlygter og baglygter adskiller sig fra andre cykellygter med batteri ved, at de er genopladelige via USB og dermed er en langt mere langtidsholdbar, billig og bæredygtig investering end andre cykellygter.

Et LED cykellygte sæt har følgende unikke egenskaber:

  1. Opfylder de lovlige krav til cykellygter
  2. Genopladelige via USB
  3. Vandtætte
  4. Lette at tage af og på cyklen
  5. Har flere indstillinger for lys

Det sikre valg når du skal vælge blandt vores kraftige cykellygter

LED forlygte og baglygte sæt opfylder de lovmæssige krav til cykellygter. Dette betyder, at deres lys kan ses på minimum 300 meters afstand, når de lyser ligeud og desuden kan lyset ses fra siden.

Dermed er man sikret et kraftigt lys, der er lovgodkendt og sikkert, når du bevæger dig rundt i trafikken i – og udenfor byerne.

Genopladelige

At vælge et LED forlygte og baglygte sæt er en billigere og mere bæredygtig løsning i længden. Dette skyldes, at et LED lygtesæt er genopladeligt via USB. Det eneste, der er brug for, er en USB-adgang. Dermed sparer man penge på køb af nye batterier, der i længden kan blive en dyrere fornøjelse.

Har man én gang købt et LED cykellygte sæt, har man ikke flere udgifter forbundet hermed. Det er tilmed en meget fleksibel løsning, fordi baglygte og forlygte kan tages af cyklen og haves med i lommen og lades op, når man er i skole, på arbejde eller i offentlige rum som biblioteker, i toget osv.

Kan bruges i alt slags vejr

LED forlygte og baglygte sæt er 100% vandtætte, og de kan derfor bruges i alt slags vejr. Dette øger sikkerheden for cyklisten, der altid er sikret det samme kraftige lys uanset vejret.

Flere indstillinger for lys

Når LED forlygte og baglygte sættet er monteret på cyklen, kan lyset sættes på forskellige indstillinger. Her kan lyset både indstilles til at blinke, til at have et normalt lys eller et kraftigt lys.

Det er nemt at skifte mellem indstillingerne, så man hele tiden har det optimale lys i forhold til omstændighederne. Med LED forlygte og baglygte sæt bliver der både passet optimalt på cyklistens sikkerhed, pengepung og miljøet.

Skip to content