Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

logo

Solcellelamper

Solcellelamper fungerer perfekt udendørs, hvor de kan lyse op i haven eller indkørslen, men faktisk også indendørs. De kan monteres på både havemuren, hegnet eller haveskuret. Lamperne kører udelukkende på grøn energi, da de får energi fra solens stråler. Solcellelys til haven er derfor både godt for miljøet og økonomien. Nedenfor kan du læse mere om lamper med solceller og deres fordele og de kan købes online
Spar 50%
Original price was: 389.00kr..Current price is: 195.00kr..
Spar 60%
Original price was: 249.00kr..Current price is: 99.00kr..
Spar 33%
Original price was: 297.00kr..Current price is: 198.00kr..
Spar 30%
Original price was: 99.00kr..Current price is: 69.00kr..
Spar 26%
Original price was: 269.00kr..Current price is: 199.00kr..
Spar 50%
Original price was: 198.00kr..Current price is: 99.00kr..
Spar 55%
Original price was: 594.00kr..Current price is: 269.00kr..
Spar 50%
Original price was: 198.00kr..Current price is: 99.00kr..
Spar 35%
Original price was: 198.00kr..Current price is: 129.00kr..
Spar 46%
Original price was: 594.00kr..Current price is: 319.00kr..

Fordelene ved udendørs solcellelamper

Der er mange gode fordele ved at vælge solcellelamper frem for almindelig udendørsbelysning:

● Ingen ledninger

● Lamperne er nemme at sætte op

● Gratis el

● Lamperne kører på grøn energi

Solcellelamperne får energi fra solens stråler, og derfor er der ingen besværlige ledninger, man skal tage højde for, når man sætter dem op. Du kan derfor placere lamperne præcis der, hvor du har brug for lys uden at være afhængig af en fatning. Det er derfor også nemt at sætte lamperne op, da der ikke er ledninger forbundet til opsætningen.

Da lamperne får energi fra solen, er det også en god investering for økonomien. Du kan spare penge på elregningen, da det koster dig 0 kr. i strøm med solcellelys. Lamperne er derfor også med til at passe på miljøet, da de kører på grøn energi.

Solcellelys hele året rundt

Solcelle udendørslamper fungerer særligt godt i syden, hvor solen skinner store dele af året. Der er dog også mange lamper, der passer til det skandinaviske vejr. Flere lamper med solceller er lavet med en LED-pære. Denne type pære bruger elektricitet meget mere effektivt end andre typer pærer. Den kan lyse længe med lidt strøm, og er derfor velegnet til de danske vejrforhold.

Da solcellelys kører på solenergi, fungerer de særligt godt forår, sommer og efterår. Mange lamper holder også langt ind i vintermånederne.

Lamper med eller uden sensor

Når du skal vælge en solcellelampe til væggen eller solcellelamper til haven, skal du selv bestemme om du vil have konstant belysning, eller om du vil have lyset først tændt når du går forbi lampen via solcellelampe med sensor

Lamper med solceller, der lyser kontinuerligt, fungerer særligt godt til områder, hvor du har brug for dekoration eller belysning til orientering. Disse lamper kan blandt andet bruges til smukt at oplyse indgangen til huset.

Lamper med sensorer fungerer særligt godt om vinteren, hvor der ikke er meget sollys. Da lysene kun tænder, når du går forbi sensoren, behøver den ikke nær så meget sollys som en konstant pære.

Vælg lamper af god kvalitet

Leder du efter dekorativ belysning til haven eller terrassen, kan vi foreslå vores solar fakler eller vores solcelle lyskæder til haven. Udover at være dekorative, skal dine solcellelamper til haven også være praktiske og holdbare. Solcellelamper står naturligvis ude hele året rundt og bliver derfor udsat for lidt af hvert.

Hos Easy-light.dk handler vi kun med de bedste producenter og leverandører, som leverer solcellelamper af høj kvalitet. Et godt valg til dine udendørslamper er f.eks. rustfrit stål, da det er rigtig vejrbestandigt og kan holde i mange år uden at blive mindre attraktivt. Hvor de lidt dyrere solcellelamper adskiller sig fra de billige er også hvor kraftigt de lyser og hvor meget sollys de har brug for. Hvis du gerne vil have godt lys i mange timer efter solen er gået ned, er det vigtigt, at du vælger dine lamper af god kvalitet.

Kan jeg spare penge med solcellelamper?

Det umiddelbare svar vil være ja, men det afhænger selvfølgelig helt af, hvilke alternativer du bruger i dag. Det er ikke mange år siden, at en solcellelampe ikke kunne erstatte almindelig udendørsbelysning, men med endnu bedre teknologi, bedre batterier til solcellelamper og LED-pærer med minimale krav til sollys, bliver det mere og mere relevant og muligt at erstatte udendørsbelysningen. med solcellelamper.

Har du f.eks. mange lamper på væggen omkring dit hus, der er tændt om natten, eller aktiveres når nogen bevæger sig i nærheden af huset, så kan du ved at vælge en solcellelampe til væggen spare en hel del på strømmen. Ligeledes er der noget at spare, hvis du har lys med sensor i din garage eller carport, til hegn eller på stier, der før kørte på el. LED solcellelamper af høj kvalitet har i dag en meget lang levetid, så selvom det kan være en investering at udskifte alle dine lamper, så burde det kunne betale sig igen.

Stort udvalg

Vi ved, at behovet for udendørs belysning er utroligt individuelt. Derfor har vi her på Easy-light.dk forsøgt at skabe et stort udvalg af de bedste solcellelamper til at dække alle behov, men også fundet leverandører med billige solcellelamper, så der er noget for enhver smag og pengepung. Selvom køb af en solcellelampe er en miljøvenlig og god investering, ved vi også, at det kan være et indgreb i økonomien, hvis du skal ud og have mange lamper. Derfor har vi også et stort udvalg prismæssigt, fra flere forskellige leverandører, så du kan finde den, der passer bedst til din økonomi. Om du blot mangler en enkelt solcellelampe til haven, eller om du skal bruge 20 til at lyse hele din grund op. Har vi ikke det, du søger, eller har du blot brug for råd og vejledning, hjælper vi dig altid gerne, og du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Service er vigtigt for os, da vi synes, at køb på nettet skal være lige så god en oplevelse, som hvis du handlede i en fysisk butik

led lys med flamme

indendørs solcellelamper.

Udendørslys er effektiv og billig tyverisikring

Du kan investere i mange dyre alarmsystemer, men en af de billigste, nemmeste og mest effektive løsninger er faktisk udendørsbelysning. En engelsk undersøgelse fra 2014 har faktisk vist, at hvis du kun skulle gøre én ting for at indbrudssikre dit hjem, ville udendørs belysning være det mest effektive. Derudover viser undersøgelsen, at boliger med sensorstyret udendørsbelysning faktisk har 3 gange færre indbrud end boliger uden lys. Det stemmer meget godt overens med statistikken herhjemme, hvor man kan se, at de fleste indbrud sker i de mørke måneder. En rigtig god lyskilde her kunne være en solar projektor . Tyven er højst sandsynligt ligeglad med om dine lamper er traditionelle eller kører på solenergi, det vigtigste er faktisk at tyven bliver skræmt væk når lyset tændes. Især hvis lyset er placeret sådan, at naboen også kan se, at det er tændt. Bor du ikke et sted med naboer, er det selvfølgelig ikke en mulighed, men du kan derfor sætte lys op strategisk gode steder. Det kan for eksempel være på:

● Tæt på terrassedøre

● I indkørslen

● Ved garageporten

● Ved indgangen til skuret

● Ved hoveddøren og eventuelt ved vinduer

● Ved starten af grusveje eller andre veje, der fører ned til din grund

Planlæg når du skal på ferie

Er du på ferie, kan det også være en god idé at planlægge dine udendørslys til at tænde og slukke. Hvis der er tyve, der sonderer området og holder øje med, hvem der er hjemme, og hvem der ikke er, så kan lys, der tænder og slukker på bestemte tidspunkter, indikere, at du er hjemme. Selvom ekstra belysning er en forholdsvis lav omkostning for at forhindre et indbrud, er det stadig en omkostning, og den kan med fordel reduceres ved at vælge solcellelamper, der ikke koster noget, efter de først er købt. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du går efter de lamper, der også fungerer om vinteren. Langt de fleste sensorlamper er efterhånden så gode, at de sagtens kan tænde og slukke x gange om dagen, selvom der ikke har været meget lys i løbet af dagen.

Skip to content