Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Kundeservice: +45 9387 3600

logo

Solcelle fakler

Køb fakler med solceller her. Faklerne skaber en utrolig hyggelig stemning og virker både sommer og vinter. Solcelle fakler har en realistisk og smuk flamme der skaber en unik stemning i din have og samtidig er solcellelampe en energivenlig løsning til udendørs belysning

Køb solcelle fakler til udendørs brug i haven eller på terrassen

Vil du gerne lyse haven eller terrassen hyggeligt op her i de lange sommeraftener, så skal du overveje en solcelle fakkel. Mange solcelle fakler kommer som robuste spyd der er lige til at stikke i jorden. Det betyder også at du nemt kan flytte rundt på dem alt efter hvor i eller gæsterne sidder. Kunstigt lys er i de seneste år blevet meget bedre, og virker meget mere realistisk, du skal faktisk ret tæt på en solcelle fakkel for at at se at flammen ikke er ægte, så der er bestemt ingen grund til at bøvle med farlig ild, især ikke hvis der er børn til stede.

Solcelle fakler skaber en utrolig hyggelig stemning, ikke kun om sommeren men faktisk også om vinteren, hvor de sagtens kan lyse i mange timer hvis de bare har fået en lille smule sollys i løbet af dagen.

Solcelle fakler med grøn energi og høj tryghed

Der er bare ikke noget mere hyggeligt i haven en sommeraften end levende lys, og derfor har fakler i mange år været populære. Men det er både besværligt at påfylde olie, som ikke er et særlig miljøvenligt produkt, samtidig med at der altid er en risiko forbundet med levende ild. LED fakler er i dag så veludviklede at man stort set ikke kan kende forskel på det flammende lys fra LED pærerne og rigtig ild. Derfor vælger flere og flere også disse moderne LED fakler, frem for almindelige oliefakler.

Da LED pærerne har en utrolig lang levetid er der også rigtig god økonomi i at bruge solcellelamper og ikke mindst solcelle fakler. Solcelle faklerne får deres energi fra solen i løbet af dagen og tænder selv når mørket falder på, nemmere bliver det faktisk ikke.

Skab den perfekte stemning til festen

En stor fordel ved at have LED pærer i sine solcelle fakler er at man nemt kan flytte rundt på dem og skabe den perfekte stemning til sin havefest – skal der meget lys til, så kunne en solcelle projektør evt. være en løsning eller hvad med flere solcellelamper til væg  eller en solcellelampe til haven . Lys er nemlig noget der påvirker vores humør og stemning rigtig meget, og du kan også sagtens få fakler med RGB LED pærer i feks en solcellelyskæde til haven. Det vil sige pærer som kan skifte farve til rød, grøn og blå. Rykker festen indenfor i løbet af aftenen eller natten kan du også tage dine solcelle fakler med ind i teltet eller i huset, uden at være bange for at sætte ild til noget eller evt. købe en eller flere indendørs solcellelamper.

Skip to content