Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Solcelle fakler

Køb fakler med solceller her. Faklerne skaber en utrolig hyggelig atmosfære og virker både sommer og vinter. Solar fakler har en realistisk og smuk flamme, der skaber en unik atmosfære i din have og samtidig er solcellelampen en energivenlig løsning til udendørs belysning

Spar 60%
Original price was: 249.00kr..Current price is: 99.00kr..
Spar 50%
Original price was: 198.00kr..Current price is: 99.00kr..
Spar 55%
Original price was: 594.00kr..Current price is: 269.00kr..
Spar 35%
Original price was: 198.00kr..Current price is: 129.00kr..
Spar 46%
Original price was: 594.00kr..Current price is: 319.00kr..

Køb solcelle fakler til udendørs brug i haven eller på terrassen

Smarte solcelle fakler er smarte hvis du gerne vil lyse haven eller terrassen behageligt op i de lange sommeraftener. Mange solcelle fakler kommer som robuste spyd, der er lige nok til at stikke ned i jorden. Det betyder også, at du nemt kan flytte rundt på dem alt efter, hvor du eller gæsterne sidder. Kunstigt lys er blevet meget bedre de seneste år og virker meget mere realistisk, man skal faktisk være ret tæt på en solcelle fakkel for at se at flammen ikke er ægte, så der er bestemt ingen grund til at genere farlig ild, især ikke hvis børn er til stede.

Solcellefakler findes i forskellige størrelser – her finder du 2 som easy-light markedsfører: Stor solcelle fakkel og lille solcelle fakkel

Solcelle fakler fakler skaber en utrolig hyggelig atmosfære, ikke kun om sommeren, men faktisk også om vinteren, hvor de sagtens kan lyse i mange timer, hvis de bare har fået en lille smule sollys i løbet af dagen.

Solar fakler med grøn energi og høj sikkerhed

Der er simpelthen ikke noget hyggeligere i haven en sommeraften end levende lys, og derfor har fakler været populære i mange år. Men det er både svært at fylde olie på, som ikke er et særligt miljøvenligt produkt, og samtidig er der altid en risiko forbundet med levende ild. I dag er LED-lamper så veludviklede, at man stort set ikke kan kende forskel på det flammende lys fra LED-pærerne og rigtig ild. Derfor vælger flere og flere også disse moderne LED-lamper, frem for almindelige oliebrændere.

Da LED-pærerne har en utrolig lang levetid, er det også meget økonomisk at bruge solcellelamper og ikke mindst solcellebrændere. Solfaklerne får deres energi fra solen i løbet af dagen og tænder selv når mørket falder på, det bliver virkelig ikke nemmere.

Skab den perfekte stemning til festen

En stor fordel ved at have LED-pærer i dine solfangere er, at du nemt kan flytte rundt på dem og skabe den perfekte stemning til din havefest – har du brug for meget lys, kan en solcelleprojektør muligvis være en løsning eller hvad med flere solceller lamper til væggen   eller en solcellelampe til haven. Lys er noget, der påvirker vores humør og atmosfære rigtig meget, og du kan også sagtens få fakler med RGB LED-pærer i for eksempel en solcellelyskæde til haven . Det vil sige pærer, der kan skifte farve til rød, grøn og blå. Hvis festen rykker indenfor i løbet af aftenen eller natten, kan du også tage dine solcellelamper med ind i teltet eller huset, uden at være bange for at sætte ild til noget eller eventuelt købe en eller flere indendørs solcellelamper .

Skip to content