LED lys biler

Udlev din drengedrøm med et neonlys til bil

Selvom du inderst inde måske drømmer om at køre i din egen Maserati, Ferrari eller måske Audi, så er det langt fra os alle sammen, der nogensinde får råd til en sådan luksus. Men bare fordi, du måske ikke har råd til den helt rigtige sportsbil, betyder det ikke, at du ikke kan få følelsen af luksus. For uanset hvilket mærke eller hvilken model du kører i, skal der ikke så meget til, for at du kan style den og gøre den til din helt egen blærede mandebil. Hos EasyLight kan du købe et neonlys til bil, der giver den et helt nyt udtryk og får den til at skille sig ud fra mængden.

Farverige LED strips 12V til bil

Det har aldrig været nemmere at style biler og give dem en luksuriøs makeover, end det er i dag. I dag kan du nemlig style bilen og give den et ekstraordinært look med et par simple LED strips 12V til bil. Disse LED strips 12V til bil er en særdeles nem løsning på at få et bemærkelsesværdigt og blæret neonlys til bil.
Fremgangsmåden er ganske enkel. Du monterer de enkelte LED bånd til bil under begge sider af bilens undervogn samt under bilens front- og bagkofanger. Hvert af disse LED bånd til bil er monteret med en vandtæt kabeltilslutning, der sikrer, at du kan lade dem sidde på bilen og køre med dem i alt slags vejr. Og når du skal tænde for dit neonlys til bil, skal du blot gøre det via den tilhørende App. Denne App kan styre de enkelte LED strips 12V til bil hhv. synkront eller hver for sig, og på den måde kan du skabe præcis det neonlys til bil, du drømmer om.

Skil dig ud med det fedeste neonlys til bil

Der er ikke noget så maskulint som at køre på vejene i en vaskeægte mandebil, der skiller sig ud fra mængden. Denne type LED lys til bil er blot en af de mange måder, du kan forkæle dig selv med lidt ekstra lir, og udviklingen i LED lys bil vil fortsat byde på mange nye muligheder i fremtiden.
Disse neonlys til bil giver dig mulighed for at skille dig ud fra alle andre biler, uanset hvilken model, du kører rundt i. Du kan vælge nøjagtigt den eller de farver, der passer bedst til bilen, og du har mulighed for at give dine LED bånd til bil ekstra funktioner som farveskiftende og bevægelige LED lys til bil.
LED Streetlight er en nem men blæret måde at udleve din drengedrøm på. Dine neonlys til bil vil se ekstra fede ud, når mørket er faldet på, og du kører med en heldig kvinde eller kammerat på passagersædet. Du skal dog have en mente, at det er et lovkrav, at dine neonlys til bil er frakoblet, når du kører på offentlig vej. Det skal dog ikke holde dig tilbage for at skabe det perfekte show i private områder. Takket være den teknologiske udvikling og en helt særlig Bluetooth teknologi kan du give bilen lidt ekstra lir, der får den til at se næsten lige så blæret ud, som var det en Maserati, Ferrari eller Audi.

EasyLight har udviklet en ny og fed Bluetooth-baseret teknologi, der gør det muligt for dig at give din bedste ven et ekstra boost til selvtilliden. Med EasyLights unikke LED lys til bil kan du på den mest simple måde opnå et fedt og blæret neonlys til bil, der får den til at skille sig ud fra alle de andre biler på vejene. Disse LED lys til bil består ganske enkelt af et sæt LED bånd til bil, der skaber det fedeste LED lys til bil. Du skal bare sørge for at montere disse disse LED strips 12V til bil under bilens undervogn i begge sider samt foran og bagved. Når du har gjort det, kan du ved en enkelt navigering på din smartphone opnå det fedeste neonlys til bil, som du før kun har kunnet drømme om.

LED lys til bil i alle farver

Det anbefales, at du monterer dine LED strips 12V til bil via det medfølgende cigaretstik eller direkte til motorrummet. Tilkobles disse LED strips 12V til bil direkte til bilen, anbefales det, at du samtidigt monterer en manuel afbryder på ledningen på batteriets plus. Efter du har sørget for at montere dine LED lys bil rigtigt og sikkert, er der ikke ret meget, du skal bekymre dig om.
Du bestemmer nemlig helt selv, hvilken type og farve neonlys til bil, du vil have. Dit LED lys til bil navigeres gennem en tilhørende app, som du kan downloade gratis på din telefon. På denne app kan du direkte betjene dine LED lys bil via Bluetooth.
Du har mulighed for at indstille farverne manuelt via et 360 graders farvehjul. Som noget nyt får du også programfunktioner som farveskiftende “fade-lys” og “strobe-lys”, sådan at dine LED lys til bil også giver fede effekter. Du kan indstille og gemme dine yndlingsfarver i nuancer, der kan være svære at finde igen, men som bare passer helt perfekt til bilen. Og som det allerbedste kan du indstille dine neonlys til bil til at være styret efter omgivelsernes lyd eller musik, eller efter den musik, du spiller inde i bilen. Det hele styres efter en trinløs justering, og du kan få dine neonlys til bil, præcis som du vil have dem.

Den bedste gave til dig, der elsker biler

De unikke LED lys til bil fra EasyLight er den perfekte gave, til dig, der ser dig selv som en vaskeægte bilentusiast. Streetlight by EasyLight er en ufattelig nem og unik måde, hvorpå du kan få lidt ekstra lir til bilen og tilpasse det dine egne ønsker.
Men husk, at selvom bilen ved hjælp af få detaljer har fået GTA-potentiale, så betyder det altså ikke, at du kan køre den, som var den med i GTA. Det er desuden lovgivning, at dine LED lys til bil skal være slukkede, når du kører på offentlig vej, da det kan være farligt og distraherende for trafikken. Men når det så er sagt, så er det ikke bare tilladt, men også anbefalet, at du blærer dig lidt med dine neonlys til bil, når du kører på lukkede veje og i private områder.