Arbejdslygte eller arbejdslampe

Arbejdslygte eller arbejdslys er vigtige redskaber for alle der udføre lidt forbedringer i hjemmet eller for en håndværkere. Det er klart  en fordel med en arbejdslygte, der kan belyse de mørke områder, hvor de skal arbejde. Lygter tillader, at man kan gå frit omkring og udføre sit arbejde uden at bekymre sig om områder, der ikke er belyst nok.

Arbejdslygte eller arbejdslys til hjemme arbejdet eller håndværkeren

Her hos Easy-Light.dk har vi et bredt udvalg af forskellige arbejdslygter, der kan bruges i forskellige sammenhænge. Håndværkeren har uden tvivl brug for, at der er en arbejdslygte tilgængelig, uanset om det er på værkstedet, i arbejdsbilen eller i hjemmet. Tag et kig på vores udvalg herunder og find frem til den helt rigtige lygte, der matcher dine behov.

Praktiske arbejdslygter

Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige arbejdslygter, der kommer i flere størrelser og designs. Vi har specielt lagt vægt på, at de forskellige lygter, skal være praktiske og effektive. Der er stor forskel på de lygter, håndværkere har brug for alt efter, hvor de befinder sig. Nogle af de meget praktiske lygter for håndværkeren vil uden tvivl være en med clips, der blandt andet kan sidde i brystlommen. For dem, der går meget rundt og skal arbejde i mørke hjørner, hvor belysningen ikke altid når, kan clipslygten hurtigt findes frem og belyse problemet.

Når der skal udføres arbejde i områder, der er lidt hårdføre, vil det være en fordel, at vælge holdbare og pålidelige lygter. Vi har samlet arbejdslygter fra nogle af de bedste mærker, der er designet til at blive brugt ofte og til både indendørs og udendørs brug.

Der er uden tvivl forskellige ønsker og behov, alt efter hvor og hvor ofte en arbejdslygte skal bruges. Vi kan tilbyde lygter, der kan genoplades, hvor de let kan sættes til strøm, når man vender tilbage til arbejdspladsen eller hjemmet. Vi er dog også klar over, at det ikke er alle, der husker at sætte en lygte til opladning. Derfor er der også et bredt udvalg af arbejdslygter med batterier.

Design og smarte detaljer

Lygter behøver ikke bare være praktiske, de kan også udstråle lækkert design. Vi er med på, at praktikalitet er det vigtigste, når det kommer til arbejdslygter. Men en kombination af brugsværdi og design er heller ikke af vejen, hvorfor vi har valgt et bredt udvalg, hvor det både er det praktiske og designet, der er sat i fokus.

Nogle af de lygter, vi har på lager, har justerbar lumen, der gør det muligt at bruge dem i forskellige situationer. Alt efter hvor høj lysstyrke du bruger, vil der være forskel på, hvor mange timer lygten kan holde.

Vores arbejdslygter bruger LED, og det gør de netop fordi, de giver et bedre lys og har mindre strømforbrug. Alt efter hvor mørkt der er, i det område der skal arbejdes i, vil der være forskel på hvor høj lysstyrke, der er behov for. Under produktet kan du derfor også se, hvor høj deres lumen er, og hvorvidt der er justerbar lysstyrke.

Har du spørgsmål angående vores produkter, så tag endelig kontakt til os. Vi træffes på tlf. 93 87 36 00 eller mail: info@easy-light.dk.

Skip to content