Lommelygter

Hos EasyLight har vi et fint udvalg af lommelygter til dig, som har brug for lidt ekstra lys. Vi har valgt primært at fokusere på LED lommelygter, der giver et kraftigt hvidt lys, i stedet for det gule lys vi kender fra almindelige pærer.

Uanset om det er til arbejde eller fritid, kan vi helt sikkert finde den rigtige lommelygte til dig her hos EasyLight.

Kraftige lommelygter til arbejde og hverdag

Har du brug for en rigtig kraftig lommelygte, skal du bruge en lommelygte med 2000-2500 lumen, hvilket vil sige, at lommelygten kan lyse op til en halv kilometer. En kraftig lommelygte kan være guld værd, når du er på campingtur, spejdertur eller overlevelsestur.

Mange af vores gode og kraftige lommelygter med LED har desuden indbygget nødsignal, så lommelygten nemt kan indstilles til automatisk at sende et SOS-nødsignal. Lommelygten blinker først 3 korte blink, så tre lange, og så tre korte igen, og bliver ved, indtil du slår nødsignalet fra igen.

En kraftig lommelygte kan også være ganske brugbar til mere dagligdags ting. Den kan sættes fast på cyklen eller tages med på den sene gåtur med hunden. Mens en almindelig lommelygte kun giver dig en smule lys, der lige knapt lyser dine fødder op, kan du med en kraftig lommelygte med LED sagtens lyse langt hen ad vejen eller ind i skoven.

Super fede lommelygter til politi

I vores sortiment har vi også en del lommelygter, der ligner dem, du finder hos politiet. Serien hedder LED Lommelygte Police, eller lommelygte politi, og er fantastiske både til arbejde og hverdag. Lommelygterne kan bruges over alt – på arbejdet, i bilen, på båden og i campingvognen, eller selvfølgelig på turen ud i det fri.

Fælles for vores politi lommelygter er, at de har superlang leve- og standby tid. De kan lades op med det medfølgende stik og er ovenikøbet vandtætte. Alle sammen har det karakteristiske look, der ligner en rigtig lommelygte til politiet. Vi fører flere modeller, og der er med garanti også en, der passer til dig, hvis du ønsker en lommelygte fra serien LED Lommelygte Politi!

Derfor skal du vælge LED lommelygter

LED lys har for længst overhalet almindelige glødepærer på næsten alle områder indenfor belysning, og det er der selvfølgelig en rigtig god grund til. I sammenligning med traditionelle pærer er LED lys nemlig både meget energibesparende, miljøvenlige og omkostningsbesparende.

Det samme gælder selvfølgelig for LED lommelygter. En LED lommelygte har meget længere levetid end en almindelig lommelygte, og der bruges ingen skadelige kemikalier i fremstillingen af LED-pæren. Det er godt både for naturen og for dig og din pengepung. Derudover er lyset fra en LED lommelygte helt hvidt og bedre til at oplyse ting tydeligt i mørket, så der er absolut intet at tabe for dig!

Husk også at købe en lommelygte med medfølgende genopladelige batterier for at få allermest ud af din lygte og for dine penge!

Skip to content