logo

Easy BedLight - natlys der tæner med sensor

LED BedLight er en løsning, der tænder lys automatisk under din seng. Dine bevægelser opfanges af LED Bedlight’s sensorer, så du kan finde vej ud af mørke rum uden at genere andre sovende.

LED BedLight består af en sensor, som monteres under, eller på kanten af sengen, og giver et varmt, diskret og natvenligt lys. Lyset tænder, når der er brug for det, og slukker igen automatisk – således der kun er lys, når der er behov for det.

En lyskilde der skaber stemning og sikkerhed

Ideen bag BedLight har været at skabe en lyskilde, som gør hverdagen til en leg, og samtidig mere sikker. Med det behagelige lys under sengen er der mindre risiko for, at der vil forekomme uheld i mørke rum. Samtidig har man valgt at udvikle lyset i LED, og derved skabe en bedre lyskilde, som vil holde i længere tid og dermed spare på strømforbruget.

De Led strips (Lyskæderne), som anvendes til LED BedLight, er i forvejen monteret med dobbeltklæbende tape, og gør derved dit arbejde med opsætningen lettere. Uanset hvilket BedLight du vælger, vil der medfølge en sensor, som kan indstilles fra 30 sek. til 10 min., så du har lys så længe, du har behov for det – og ikke længere end det.

For at holde forbruget nede, sørger sensoren selv for, at LED lyskæden først aktiveres, når nattens mørke kommer snigende. Det betyder, at lyskæden ikke vil bruge strøm i løbet af dagen.
LED BedLight er nemt og hurtigt at installere for alle, da det ikke er nødvendigt at bruge værktøj. Den dobbeltklæbende tape gør det nemt, bekvemt og hurtigt – pak ud, montér, lys op. Det har aldrig været nemmere at skabe både stemning og sikkerhed.

Mange muligheder med LED BedLight

Dit LED BedLight kit består hovedsageligt af 1xs sensor, 1 x 3 meter LED lyskæde og 1x 230V transformator, men fås også i større pakker.
Det fantastiske ved BedLight er, at det ikke er designet udelukkende til soveværelset. Med udgangspunkt i designet, monteringen og effektiviteten er der ingen grænser for, hvor du kan montere din Bedlight.

Montér dem i køkkenet, på badeværelset – eller måske endda i carporten. Mulighederne er mange, og et enkel LEDt BedLight lys er sjældent nok, når først du er hoppet med på bølgen.

I modsætning til andre leverandører af BedLight, så sender Easy-Light en trådløs fjernbetjening og en indbygget lysdæmper med i pakken. Herved kan du selv styre hvilken lysstyrke, der matcher dit behov, og dit LED lys vil tænde med den valgte lysstyrke hver gang. Dette giver en fantastisk mulighed for indstilling og tilpasning, som man ikke ser andre steder.

LED Bedlight i det offentlige rum

Produktet anvendes også steder såsom sygehuse, plejecentre og bosteder, hvor ældre mennesker begår sig. Her anvendes lyset til at mindske risikoen for faldeulykker og andre skader. BedLight har vist sig at være enormt effektivt til at lyse vejen for ældre mennesker om natten, og derfor er vi hos Easy-Light stolte af at kunne udbyde dette produkt.

Hvad end du ønsker LED BedLight til dine børn, som frygter monstre under sengen, eller til dig selv når du skal op om natten – så er lys under sengen den perfekte løsning til hele familien når der skal hygges eller findes vej i mørket.

Skip to content