Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

logo

Kraftig lommelygte

Kraftige lommelygter giver dig mulighed for at se klart på selv den mørkeste vinterdag. En kraftig lommelygte skiller sig ud ved at have et højt antal lumen, som gør det muligt for dig at få et kraftigt lys uanset, hvor du befinder dig. Disse lommelygter er velegnet til dig der er jæger, fisker eller hvis du generelt er typen, der er mere komfortabel i naturen end ved middagsbordet

Spar 32%
Original price was: 389.00kr..Current price is: 264.00kr..
Spar 40%
Original price was: 259.00kr..Current price is: 155.00kr..
Spar 17%
Original price was: 769.00kr..Current price is: 639.00kr..
Spar 20%
Original price was: 999.00kr..Current price is: 799.00kr..

Kraftig lommelygte

Kraftige lommelygter er også velegnet i professionelle sammenhænge, hvis du f.eks. arbejder som politibetjent eller sikkerhedsvagt. Lygterne fås i et væld af varianter og med forskellige funktioner alt efter behov.

Hvad karakteriserer en kraftig lommelygte?

Det, der gør en lommelygte kraftig er, at de har en høj lumen, dvs. en høj lysstyrke. De har et klart og intenst lys, der gør, at du kan se alle detaljer. Det kan give en sikkerhed, hvis du f.eks. arbejder i mørke eller befinder dig i barske naturforhold, hvor det er vigtigt at kunne se omgivelserne omkring dig.

Mange kraftige lommelygter har forskellige indstillinger for lysstyrke, så du på den måde kan justere lyset alt efter den situation, du står i og de behov du har. Lygterne er, som betegnelsen antyder, ofte også mere kraftige og holdbare end andre typer lommelygter. Lygterne er fremstillet af et robust materiale og mange er vandtætte og kan holde til at komme direkte i vand, som en sø eller et hav. Som nævnt gør det dem velegnet til f.eks. jægere og fiskere, da de ofte befinder sig i situationer, hvor der er brug for udstyr, der både hjælper dem og kan holde til lidt af hvert.

Lumen er afgørende

For at du får den kraftige lommelygte du har behov for, er det vigtigt, at du holder øje med lumen. Lumen indikerer lysstyrken og ved kraftige lommelygter ligger den på mellem 1000 og 4000 lumen. Det hænger sammen med, at jo højere lumen er, jo mere lysstyrke er der i lygten.

Du kan også finde en ultra power lommelygte med en lumen på mellem 5000 og 10.000. De er primært velegnet til ekstreme situationer som redningsarbejde og eftersøgninger, hvor detaljerne og sigtbarhed kan være afgørende for succes eller nederlag.

Kraftige lommelygter giver dig også mulighed for at se længere end lygter med en lavere lumen. Disse lygter kan have en sigtbarhed på op til 500 meter. Det kan være en fordel, hvis du f.eks. skal på vandretur i barsk terræn og skal kunne finde vej i mørke. Mange af de kraftige lygter kan også oplyse et større område end en lommelygte med en mindre lumen.

Batteri vs. genopladelig

Du kan få kraftige lommelygter med batteri og du kan få kraftige lommelygter, der er genopladelige. Der er fordele og ulemper ved begge lygter. Med almindelige lommelygter behøver du ikke være i nærheden af strøm for at lade din lygte op. Det kan være en fordel, hvis du vil have din lygte med på tur og skal være væk i nogle dage eller en længere periode. Her kan du have ekstra batterier i tasken. At skulle huske batterier, købe dem og skille sig af med dem kan dog også være en ulempe.

Fordelen ved en kraftig, genopladelig lommelygte kan være, at du ikke skal tænke på batterier. Du oplader den ligesom du oplader din telefon og du kan opbevare din lader til lygten samme sted som din lader til telefonen. Størstedelen af de genopladelige lygter holder på strømmen i lang tid og skal du højst bruge din lygte en dag i træk og kommer hjem igen om aftenen, kan en genopladelig lygte være en god idé.

Skip to content