Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Kundeservice: +45 9387 3600

logo

Led strips med sensor

Køb LED strips med sensor og skab flot og smart belysning i hjemmet. Stort udvalg af LED bånd med sensor. Sæt LED paneler op med bevægelsessensor hvor du har lyst.

Smart praktisk og nem belysning

Vil du gerne slippe for at tænde lys om natten når du bare lige hurtigt skal have overstået toiletbesøget, så kan du montere smarte LED bånd med sensor langs panelerne, under sengen, eller andre steder hvor det giver en afdæmpet men tilstrækkelig belysning til at du kan finde vej i mørket.

Anskaf led strips i forskellige længder

Du kan få light strips i flere forskellige længder som f.eks. 1 meter, 2 meter, 3 meter og ja – helt op til 10 meter. Passer længden ikke perfekt til formålet kan du nemt klippe dine LED bånd til, eller koble flere sammen. LED strips med sensor er en virkelig smart løsning til alle de steder, hvor du synes der kunne mangle lidt lys, og da de ikke udvikler synderligt meget varme, kan du roligt montere dem i skuffer, skabe, reoler osv.

Nogle strips fungerer med tryksensor og er særligt egnet til f.eks. skabe, mens andre er med en pir sensor som reagerer på bevægelse. Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge smarte strips som du kan styre med fjernbetjening, så behøver du ikke rejse dig for at tænde eller slukke lyset. Det er super nemt at montere de smarte strips, du kan finde sæt her hos Easy-light.dk hvor alt det du skal bruge følger med, selv batterier til fjernbetjeningen.

Få hjælp til at vælge de helt rigtige strips

LED strips er et meget populært produkt, netop fordi det bare er så fed en måde, at lave flot, lækker og praktisk belysning på i hjemmet. Du kan virkelig være kreativ her, og skabe belysning både til hverdag og fest. Vælg LED strips i hvide farver, eller LED strips der kan blinke og lave andre effekter eller kig på om de kan benyttes udendørs. Få timere, fjernbetjeninger, strips der kan styres via musikken og meget mere. Er du i tvivl om det mindste, så hjælper vi dig gerne med at finde de helt rigtige produkter, og vi svarer gerne på alle spørgsmål, uanset om du er i tvivl om hvad du skal vælge, har spørgsmål til fragten, funktionerne, returvarer eller noget helt andet. Tjek evt. også vores FAQ herunder og se hvad andre kunder har spurgt os om.

Skip to content