Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

logo

Lygter

Har du en stor hånd, eller en lille hånd eller leder du efter en lygte til børn, så kan størrelsen på lygtegrebet have en betydning, så det er mere behageligt at gå med lygten. Design har meget at sige, når du skal vælge en god lommelygte. Det kan både have noget at gøre med, hvor bred den er, eller om den ser flot ud.

Spar 20%
Original price was: 999.00kr..Current price is: 799.00kr..

Lygter til alle formål

En lygte kan ikke undværes i vores hverdag. Det virker måske ikke altid nødvendigt, men når du skal ud i mørket, kan du ikke undvære lyset. Det kan enten være, når du skal finde noget i en lade, et skur, på loftet eller i haven når mørket har lagt sig.

Der er flere ting, du skal tage i betragtning, når du leder efter en lygte. Det gælder blandt andet størrelse, lumen og brændetid. Det handler meget om, hvor ofte du bruger den, og hvor meget du skal kunne se, når du bruger den. Er det til en spejdertur udendørs om aftenen, vil det helt sikkert være godt med mere lys, end hvis du skal læse i teltet.

Lygtens Historie

Lommelygten er en opfindelse fra den engelske opfinder David Misell fra slut 1890’erne. Han solgte senere de patenterede rettigheder til Conrad Hubert, en russisk immigrant og opfinder. Conrad Hubert grundlagde Eveready, der er en amerikansk elektronikvirksomhed, som fortsat eksisterer den dag i dag.

Lommelygten har siden udviklet sig meget og er nu i mange forskellige former, designs og størrelser.

Lygter bruges på forskellige måder, og derfor er det også noget, der skal tage i betragtning, når du skal anskaffe dig en. Her hos Easy-Light, kan du finde en billig lygte, der matcher dine behov og ønsker. Vi har også et bredt udvalg af lygter til al slags vejr, så du kan være sikker på, at der vil være en lygte, der matcher dine behov bedst mulig.

Brug lygten i hjemmet og ude

En lygte kan være en praktisk ting at have i hjemmet, specielt hvis du har en stor have. Det kan være du har brug for at lede efter noget, når mørket er faldet på, og dertil er en lygte altså utroligt effektiv.

Til dem, der har et loft, vil det uden tvivl være en god ide, at der er en lygte tilgængelig, hvis der pludselig er behov for at tage op på loftet.

Det er dog noget helt andet, hvis du er på tur og der er arrangeret et natløb. Skal du kunne se meget når du er ude, så er det nødvendigt med en anden type lygte, der har en større lumen, der garanterer, at du kan se, hvor du går, samt andre kan se, at du kommer gående. Deler du værelse, eller sover i telt med andre, og har brug for at læse, kan det være en fordel med en lygte, der har en lav lumen, så du ikke vækker de andre, eller blænder dig selv.

Lygter til nødsituationer

Det kan være en rigtig god ide, at du har en lygte klar, hvis der skulle opstå en nødsituation som blandt andet når strømmen går i hjemmet. Det kan godt være, du har en mobil, men lyset på den er ofte begrænset i forhold til en lommelygte. Har du brug for at kunne se afbryderen, så vil det helt sikkert være praktisk, at du har en lygte, der også ligger langt bedre i hånden i længere tid. Bruger du en lygte, kan du også bruge telefonen til at undersøge eventuelle løsninger eller ringe til nogle, hvis du ikke selv kan løse problemet. Derfor er en lygte i hjemmet altså praktisk af flere forskellige årsager.

Foruden lumen, så er det også værd at overveje, om lygten skal kunne genoplades, eller du ønsker en, der bruger batterier. Begge kan have fordele og ulemper. Fordelen ved en genopladelig lygte er selvfølgelig, at du ikke skal tænke på at have batterier hjemme. En ulempe er dog, at du skal huske at oplade den. Med batterier kan du altid let skifte dem, hvis de er døde. Er din lygte ikke opladt, når du skal ud ad døren, så skal du have en powerbank med ellers du står uden lygte.

Vælg et design der passer dig

Beslutningen om design kan dog også have noget at gøre med den stil, du foretrækker. Vi har et væld af spændende designs, så du kan vælge både en praktisk og flot lygte, der giver dig et effektivt element, uanset hvor og hvornår du skal bruge den.

En tilbuds lygte giver dig en effektiv og praktisk lygte, til en lavere pris. Her hos Easy-Light har vi udvalgt lygter i flere forskellige variationer, så du har rig mulighed, for at finde den helt rigtige til dit formål. Vi sørger altid for at have alle de nødvendige specifikationer om lygterne under produktet, men har du alligevel spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 93873600 eller mail info@easy-light.dk.

Skip to content