Belysning & Lamper

Innovative lamper

Easy-light.dk sælger udvalgte og anderledes kvalitetsprodukter inden for LED lys, og vi sætter en stor ære i at levere komplette løsninger, der dækker et bredt behov.
Det kan være meget forskelligt, hvilket lys, der passer bedst ind i de forskellige rum i hjemmet. Det kan ofte være en god idé at hænge flere lamper op i de rum, der arbejdes i, så der opnås en jævn lysfordeling. I en stue kan der med fordel placeres lamper helt ude i hjørnerne, så der ikke forekommer mørke hjørner i selve stuen. Om det skal være opadrettet eller nedadrettet lys, afhænger af rummet og er derfor også vigtig at have med i overvejelserne, når der skal etableres lys i hjemmet. 

Easy Bedlight

Vi forhandler et bredt udvalg af LED spot, indendørs- og udendørs lamper. Bordlamper, lamper og natlys. Prøv f.eks. Easy Bedlight. En løsning, der er perfekt til dig, der er oppe flere gange om natten. Lyset tænder automatisk under din seng i det øjeblik en bevægelse registreres. En sensor monteres under eller på kanten af sengen og aktiveres i det øjeblik, der er behov for det. Løsningen giver et varmt og nattevenligt skær, som ikke virker generende for andre i rummet. 

Parktiske spotlys

De populære spots, der nemt kan integreres i et hvilket som helst rum, kan fås både til indendørs og udendørs rum. Det direkte og koncentrede lys er meget velegnet som arbejdsbelysning. Det er muligt at indbygge spotlysene direkte i isoleringen, hvilket ikke kun gør det hele nemmere, men også sparer dig tid og penge.  Kontakt os gerne for råd og vejledning i forhold til montering og opsætning. 

Inspiration til god belysning

God belysning er vigtig i vores hjem. Lys har en stor indvirkning på vores humør og velvære, for lidt eller forkert belysning kan påvirke vores humør i en uheldig retning. Det kan virke irriterende for vores øjne, give os hovedpine eller gøre os trætte. Det rette lys kan ikke blot øge vores velbefindende, det kan også være med til at gøre vores hjem hyggeligt og til et rart sted at opholde sig. Vi hjælper gerne med råd og vejledning i den forbindelse. Se også vores store udvalg af smarte lamper her på webshoppen.
Hos Easy-light.dk har vi mange komplette løsninger på billige lamper, der er kvalitetsstemplet. Kontakt os allerede i dag for at høre mere på telefon: 2293 5291 eller skriv til os på [email protected]