Smarthome

Smarthome er en fællesbetegnelse for intelligent lysstyring, der finder vej ind i flere og flere hjem. Trådløs lysstyring giver dig mulighed for at styre belysningen i dit hjem ved hjælp af fjernstyring. Smarthome kommer typisk med LED-pærer, som er en god stemningsskaber, da det giver dig mulighed for både at dæmpe/højne lysstyrken eller kombinere rummene med forskellige farvevalg.

Her hos Easy-Light er vores primære smarthome-produkt Mi-Light, der tilbyder samme høje kvalitet som de mere etablerede brands på markedet, men til en markant billigere pris. Mulighederne med intelligent lysstyring i hjemmet giver dig utallige praktiske og stemningsskabende løsninger. Hvis du ønsker at få rådgivning omkring fjernbetjent smart belysning i dit eget hjem, er du velkommen til at kontakte Easy-Light.dk på [wsb_phone]. Vores vigtigste opgave er at kaste positivt lys på din hverdag.

Intelligent lysstyring synkroniseret med dit søvnmønster

Med trådløs lysstyring kan du synkronisere dit soveværelseslys efter dit eget søvnmønster. Du kan for eksempel automatisere din smart belysning til langsomt at tone op for styrken lidt før, dit vækkeur ringer. Den automatiserede lysstyring giver kroppen en naturlig opvågning, som er sund både mentalt og fysisk. Effekten minder kroppen om en solopgang, og du vil automatisk følge dig mere vågen, når du slår øjnene op. Herudover kan du også finde en lysstyrke/farve, der passer til netop dit humør og stemningsleje.

Intuitiv og trådløs lysstyring – En smartere hverdag

Typisk kan du betjene din smarthome belysning over en app, der er installeret enten på din smartphone eller din tablet. Hos Easy-Light fører vi kun intelligent lysstyring, som er både intuitivt og nemt at betjene for forbrugeren. Systemet er hverken svært at installere eller at betjene, og så snart din smart belysning er oppe at køre, vil du opleve en hverdag, der både er smartere og nemmere. Herudover kan trådløs lysstyring virke forbyggende ved indbrud, da du kan sætte lyset til i intervaller, så det altid vil se ud som om, der er nogen hjemme.

Kig i vores shop for at få et overblik over vores produkter for trådløs lysstyring. Hvis du har brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte Easy-Light på [wsb_phone]. Vi glæder os til at hjælpe dig til en lysere hverdag.

Skip to content