Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

logo

Smarthome – De 7 bedste grunde til at skifte til intelligent lysstyring i hjemmet

Del

Smarthome – De 7 bedste grunde – lad dig inspirerer

Alting kan forbedres og udvikles, her finder du lidt om Smarthome – De 7 bedste grunde til at skifte til intelligent lysstyring i hjemmet.  Der er altid plads til udvikling, og lyset i hjemmet er ingen undtagelse.

Intelligent lysstyring er en del af smart home, som gør det muligt for dig at styre dit hjem via enheder som Google home eller en app på din telefon. De smarte systemer kører på et intelligent program, som bliver din assistent i hjemmet.

Her er 7 gode grunde til at skifte til intelligent smart home lys.

#1 Nem og intuitiv styring fra f.eks. app

Med smart home produkter kan du styre flere enheder på én gang fra din app eller din smart assistant. Dét kan være Google Home, Amazon Alexa eller en helt tredje.

Intelligent lysstyring gør det nemt at styre lys og lysstyrke, og du kan tilpasse enhver belysning som du ønsker det. Styringen er oftest meget intuitiv med få knapper og meget klare instrukser, så alle kan styre lyset.

#2 Tilpas lysstyrke og stemning

I et moderne smart home kan du tilpasse lysstyrken og dermed stemningen, så du kan være klar med spilaften med familien, film på sofaen, en romantisk middag eller rolig aftenbelysning.

Du kontrollerer stemningen, og du skal aldrig mere bekymre dig om, om lyset er for skarpt. Det er især en fordel over spisebordet og i stuen, hvor selskab og situationer varierer.

#3 Leg med forskellige farver

Med en enkelt kommando til din Google Assistant eller det produkt, du har valgt at bruge, kan dit smart home skifte farve på lyset. Det kan være en fordel, når du skal se film, til fester, når der skal tages billeder, eller bare for sjovs skyld. Bemærk, at det kan kræve særlige pærer, før du kan skifte farven på lyset. Det kan du bl.a. finde hos mi light. Almindelige pærer kan ikke skifte farve, da det kræver bestemt teknik og skal være indbygget. Farver kan typisk også skiftes med fjernbetjening.

#4 Kobl musik og lys sammen

Få lyset til at blinke i takt med musikken til din næste fest, når du har koblet musik og lys sammen. Du kan få vaske ægte klubstemning derhjemme, når du bruger smart home produkter til at skabe den rette atmosfære.

At koble musik og lys sammen er ikke så svært, som det lyder, men bemærk, at den funktion kan virke generende for følsomme personer. Det er en cool tilføjelse til dit hjem, men brug den med omtanke.

#5 Sov bedre og vågn nemmere op med tilpasset lys

Et smart home og dertilhørende systemer er selvfølgelig ikke kun designet til fest og sjov – det skal også gøre livet lettere. Intelligent lysstyring kan ofte indstilles til at dæmpes, når du går til ro, og lige så langsomt tændes, når du skal vågne.

Det er et avanceret tilbud, som kan komme mange til gode, og især om vinteren kan det være godt til at imitere solopgang. Med gadgets som fx Philips hue kan blødt og roligt lys indføres i soveværelset, så det er nemmere og meget mere behageligt at vågne.

#6 Spar på elforbrug og penge

Intelligent lysstyring er ikke bare en tilføjelse til den evigt voksende kategori af smarte gadgets – det er et produkt, som giver dig en enestående chance for at reducere dit elforbrug og spare penge.

Med de rette indstillinger kan dit smart home nemlig selv finde ud af, hvornår lyset ude på terrassen for eksempel skal slukkes, og har du glemt at slukke lyset et sted, kan du gøre det fra din telefon eller tablet. Selvom det kan virke dyrt at skifte til et smart home system med intelligent lysstyring, så er det et tilbud, der i længden vil spare dig mange penge.

#7 Forebyg indbrud med tidsstyret lys

Af alle de gadgets og tricks, der lover at forebygge indbrud, er intelligent lysstyring det mest troværdige. Selvom du er på ferie, kan du indstille lyset til at tænde og slukke i forskellige rum på forskellige tidspunkter af døgnet, så det ser ud som om, der er nogen hjemme.

Dét alene kan spare dig en masse tilbud fra sikkerhedsselskaber, og dit smart home kan nu tage vare på sig selv. Sæt en timer på dit lys eller tænd det fra din tablet, så ingen ved, du ikke er hjemme.

Køb intelligent lysstyring i dag

Hvis du vil udvide dit smart home, eller bare starte med intelligent lysstyring, så er der masser af tilbud, du kan udnytte. Førende produkter er Mi Light og Philips Hue. Men nogle af de helt store udvikler også Smart Home produkter feks Google med deres GoogleHome samt Apple og Ikea er i gang med at udvikle Smart Home gadgets. Kigger vi på prisen, så er Mi Light nok det mest budgetvenlige. Køb Smart Home lys i dag og find selv ud af, hvor nemt det er at bruge. Det sparer dig penge i længden, kan beskytte dit hjem, og så er der masser af smarte features, du kan udnytte. Så hvad venter du på?

Relateret artikler
Cykellygter regler i 2023

Regler for cykellygter Der findes selvfølgelig en række regler for cykellygter for at de kan

Skip to content