Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Led strips 10 meter

Du har garanteret allerede set LED strips, eller LED lysbånd på dansk, da de efterhånden bliver brugt alle vegne. Hos os finder du forskellige typer af led strips sæt på 10 meter. Vi har både RGB led strips og Warm White ( varm hvid) vi har dem som 30 LED pr. meter og 60 LED pr. meter – så der er mange muligheder Find det bedste udvalg af 10 meter LED strips hos os.

Spar 44%
Original price was: 695.00kr..Current price is: 389.00kr..
Spar 40%
Original price was: 549.00kr..Current price is: 329.00kr..
Spar 29%
Original price was: 695.00kr..Current price is: 495.00kr..
Spar 35%
Original price was: 649.00kr..Current price is: 419.00kr..

Hvilke LED strips kan jeg bruge udendørs?

Når du vælger dine 10 meter LED strips, er det vigtigt, at du gør dig klart, om de skal bruges indendørs eller udendørs. Udendørs LED strips er, til forskel fra indendørs, vandtætte og kan derfor uden problem benyttes udendørs. Et udendørs LED strip kan være vandafvisende eller helt vandtæt – se forklaring i næste afsnit om ”Hvilke LED strips er vandtæt” De forskellige typer finder du i vores udvalg.

Hvilke LED strips er vandtætte?

De forskellige LED strips har en klassifisering en såkaldt IP klassifisering. I det her tilfælde hvor det drejer sig om at LED lysbåndet skal kunne modstå vand eller være vandtæt er det vigtigt at vide hvad man skal gå efter.

Man skal kigge efter følgende IP klassifiseringer IP65, IP67 og IP68?

Forskellene mellem almindeligt solgte IP65-, IP67- og IP68-LED strips er små, men meget vigtige. Alle 3 er beskyttet på det højeste niveau mod faste stoffer og støv. Variationerne kommer med beskyttelsen mod væsker.

IP65 = Vandtæt. “Beskyttet mod vandstråler fra enhver vinkel” * Nedsænk IKKE IP65 LED-strips, disse er ikke vandtætte.

IP67 = Vandtæt plus. “Beskyttet mod begivenheder ved midlertidig nedsænkning (10 minutter)” * Nedsænk IKKE IP67 LED-strips i længere perioder, disse er ikke vandtætte.

IP68 = Vandtæt “Beskyttet mod hændelser med permanent nedsænkning op til 3 meter”

Så hvis du vil bruge dem udenfor eller i badeværelset eller i køkkenet, skal du vurdere hvilket behov det er du har og hvor dit LED lysbånd skal placeres

Hvordan monterer jeg LED strips?

Det er er nemt at montere vores LED strips. Der er dobbeltklæbende 3M tape bagpå, og de er meget fleksible, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for LED lysbåndets anvendelse og placering. Dog er det vigtigt at den overflade, som båndet skal monteres på, er rent og tørt. Så holder tapen bedre.

Der er et utal af muligheder for kreativitet. Et lysbånd er dejlig fleksibelt fordi det kan klippes til i den længe som man ønsker. For hver 10 cm af båndet er der klippefelter. Så skal du kun bruge et LED lysbånd på 9,5 m, ja så klipper du blot de sidste 50 cm af dit bånd. LED strips på 10 meter giver rig lejlighed til lige dit projekt.

Du skal dog være opmærksom på længden. Jo længere de er, jo flere muligheder er der for sammenhængende montering, feks. med en vinkel connector. Ønsker du et længere LED strip end på 10 meter, så er det også en mulighed. Her kan man vælge flere forskellige løsninger bla kan man vælge et LED lysbånd som er med 24v. Hvis det er det du ønsker, så kontakt os, så finder vi en løsning.

Ønsker du ikke den fleksibilitet, som LED bånd giver dig, så kan du tilkøbe alu. LED skinner i forskellige udformninger, som sørger for lige linjer, men det er også muligt at købe små færdigmonterede ledskinner på feks 30 cm, 60 cm og 1m til feks opsætning under køkkenskabe, sokler, badeværelser osv.

Hvad kan jeg bruge LED strips til?

LED strips er naturligvis til belysning. Men de mange muligheder for opsætning, gør dem fantastiske til at sætte netop den stemning, som du ønsker i det enkelte rum – der er mulighed for at vælge RGB LED lysbånd ( farve lysbånd) eller du kan vælge det varme hvide lysbånd (Warm white) eller vælge det RGBW lys bånd hvor den hvide er den varme hvide. Med LED lysbånd bliver din belysning ikke bliver praktisk, men også dekorativ. Mange LED strips er lavet med RGB farver. Det betyder, at du får et utal af farver at vælge imellem.

Udover RGB 10 meter, så har vi også RGB 15 meter lysbånd – find dem her

Det er nærmest kun din egen kreativitet, som sætter grænser for anvendelse. Hvis du gerne vil inspireres, så er det blot at lave en hurtig søgning på internettet. Her er der masser af kreative projekter med LED strips 10 meter og andre længder.

Hvad er fordelene ved LED strips?

Deres fleksibilitet gør dem nemme at sætte op, lige hvor og hvordan du ønsker. Samtidig giver de mange farvemuligheder dig frihed til at vælge stemning og æstetik. Køber du vores LED strips 10 meter sæt incl. fjernbetjening eller også som LED strips 10 meter sæt med Wifi styring via din telefon hvor du kan fjernstyre lys/farve mv.

Vores LED strips 10 meter fylder ikke meget og er derfor nemme at håndtere og sende. Derfor er vores levering af disse også billig. Så tag et kig i vores udvalg af flotte LED strips 10 meter og køb i dag!

Endelig kan vores lede strip på 10 meter benyttes til din næste fest – kig ind her

Skip to content