Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

logo

Led strips 15 meter både som RGB (farve) eller WW (varm hvid)

De lange LED strips på 15 meter, er helt perfekte når der skal skabes god stemning til festen, når du ønsker belysning langs fodpanelerne eller måske noget helt tredje. Hos EasyLight finder du forskellige  LED strips i længden på 15 meter både som WW (varm hvid) og RGB.

Spar 29%
Original price was: 695.00kr..Current price is: 495.00kr..
Spar 35%
Original price was: 649.00kr..Current price is: 419.00kr..

Vælg vandtæt lys til have festen feks LED strips 15 meter

Skal der være fest i haven, så er vores LED strips 15 meter helt perfekte til at sætte op udendørs og skabe en god stemning.

Vælg blandt de mange RGB-strips hvis du vil have mulighed for at variere lyset, og evt. tilpasse det til musikken. Du kan nemt skifte farve via fjernbetjening eller via Wi-fi.

Find f.eks. disse produkter:

● LED strips 15 meter

● 12 og 24V belysning

● RGB lysbånd der kan skifte farve tilpasset musikken

● Connectors og clips til nem montering

Der er ikke noget mere irriterende end at skulle famle rundt i et mørkt hus hvis man vågner om natten, og du ønsker heller ikke at tænde for meget lys og få forstyrret din søvn yderligere. Her kan du med stor fordel gøre brug af de lange LED bånd der med selvklæbende tape er nemme at montere langs fodpanelerne.

Er det ikke nok med 15 meter LED lysbånd, så kan vores forskellige lysbånd kombineres med en connector, så de passer til dit formål.

Styr festens belysning og få en hyggelig aften

Sæt et lækkert RGB LED bånd op til din næste fest, og styr lyset i takt med musikkens toner med den smarte LED musik kontroller. Lyset blinker i skiftende farver ved hjælp af den lydfølsomme sensor. Du kan også bruge funktionen til stille toner hvis du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære til en rolig eller romantisk middag. Ønsker du udover den røde grønne og blå farve også at kunne skifte til hvide lys så vælger du blot de strips der er betegnet RGBW.   Dine LED strips kan endvidere monteres i en LED skinner langs gulvet, panelerne, loftskanten eller under dine skabe – der er uanede muligheder. LED strips er med til at skabe stemning uanset om det er varm hvid (ww) eller RGB låsbånd.

Hurtig levering og kundeservice

Vi bestræber os på at give dig hurtig levering af dine bestilte LED lys, og du vil altid have dine varer inden for 24-48 timer. Skulle du have spørgsmål til dit produkt efter modtagelsen, uanset om det handler om montering, tilbehør, levering eller returnering så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

IP klassificering

Ved hjælp af den internationale IP-klassificering kan man se om et produkt er vandtæt. Tallene efter bogstaverne ”IP” viser hvor støv og vandtæt det er. Jo højere ciffer jo mere tæt.

De mest benyttede IP klasser er:

IP 20  Ubeskyttet. Berøringssikkert. Beskyttet mod faste emner større end 12,5 mm. Ingen beskyttelse mod vand.

IP 21   Dryptæt. Berøringssikkert. Beskyttet mod faste emner større end 12,5 mm.Beskyttet mod vanddråber.

IP 23   Regntæt. Berøringssikkert. Beskyttet mod faste emner større end 12,5 mm.Beskyttet mod regn.

IP 44   Stænktæt. Berøringssikkert. Beskyttet mod faste emner større end 1 mm. Beskyttet mod oversprøjtning.

IP 54   Stænktæt. Beskyttet mod støv. Beskyttet mod oversprøjtning.

IP 55   Stråletæt. Beskyttet mod støv. Beskyttet mod vandstråler.

IP 65   Stråletæt. Støvtæt.  Beskyttet mod vandstråler.

IP 67   Vandtæt. Støvtæt. Beskyttet mod kortvarig nedsænkning i vand.

IP 68   Tryktæt. Støvtæt. Vandtæt. Beskyttet mod langvarig nedsænkning i vand.

Skip to content