logo

De 7 bedste cykellygter i 2023

Del

Læs her om de de 7 bedste cykellygter i 2023. Hvilken er god, hvilken er bedst i test, og hvilken har den bedste pris? Fra Led cykellygter over cykellygte sæt til MTB-lygter, læs om lidt af det hele her. Listen med de 7 bedste cykellygter har cykellygter der lever op til godkendelserne men også de lidt mere vild cykellygter – lidt for enhver smag.

Hvorfor er cykellygter nødvendige?

Cykellygter er, ligesom din cykelhjelm, nødvendige for sikkerheden, men de er faktisk også lovpligtige. Du skal have en for- og baglygte på din cykel, før den er lovlig, uanset om der er tale om almindelige cykler, elcykler eller en mountainbike / Gravel cykel til skovsporet.

Det vil sige, at du skal have en rød baglygte bagpå din cykel og en gul eller hvid forlygte. På den måde kan andre trafikanter se, hvilken vej du kører. Køb cykellygter her eller læs videre, for at lære om de bedste cykellygter i 2022, så du kan være sikker i trafikken.

Kejser Cykelforlygten fra Ultra Led

UltraLED Cykelforlygten Kejser er en absolut toplygte blandt cykellygter til gadecykler. UltraLED Cykelforlygten Kejser kan bruges både på gadecyklen, til MTB, Gravel og Racercyklen. Lygten består af 4 led, der arbejder sammen to og to. Det gør den velegnet til kørsel i by, på mørk landevej og i skoven på stierne.

Det er en alsidig lygte, der overholder ét af de krav til cykellygter, der står i loven: nemlig at den har 5 timers batterilevetid. Det er utrolig nemt at tage UltraLED Kejser af og på, når den skal lades op, og forlygten kan nemt komme med i lommen, hvis du har behov for det.

UltraLED Cykelforlygten Kejser har følgende fordele:

· Lygten er alsidig og kan bruges i dårligt belyst by og på mørke spor

· Cykellygten har en lysstyrke på 5 forskellige niveauer

· Lygten er 100% vandtæt og kan bruges i al slags vejr

UltraLED Cykelforlygte King Kong UL208

UltraLED Cykelforlygte King Kong UL208 er en smart cykellygte til dem, der er interesserede i elektroniske gadgets. Af LED cykellygter af den her det, man kunne ønske sig. Med 2 LED har den en kraftig lysstyrke og kan roligt tages med ind i skoven.

Lygten har et genopladeligt batteri via USB. USB cykellygter er er utrolig smarte, da de kan lades op med en power bank på farten eller ganske nemt i bilen. UltraLED Cykelforlygte Queen UL208 har et indbygget 2800 mAh batteri, der giver dig en kraftig cykellygte. Lygten afmonteres ganske let, når den skal lades op. UltraLED Cykelforlygte Queen UL208 har følgende fordele:

· 100% vandtæt

· Lovpligtige 5 timers batterilevetid

· 5 forskellige lysstyrkeniveauer

UltraLED MTB 200 Cykel- og MTB lygte

UltraLED MTB 200 cykel- og MTB lygte

Ultra Led MTB 200 cykel- og MTB lygte med 2 Led lys, indbygget batteri og vejer kun 77g er en ualmindelig effektiv cykellygte. Den er ikke ret stor men på trods af sin størrelse giver den et ualmindeligt godt lys når du kør på vejen til skole, arbejder eller på sporet i skoven.  Lygten er 100% vandtæt og kan lyse op til 100 meter frem – Vi har testet den til at have fint lys efter mere end 4 times brug.

Af gode cykellygter er det her én på et fint niveau. UltraLED MTB 200 cykel- og MTB lygte har 4 forskellige lysstyrker og kan oplades med USB. Lygten er nem at montere med medfølgende monteringsbeslag som fastmonteres på styret. Lygten er nem at klikke af og tage med i lommen til opladning med USB.

UltraLED MTB 200 cykel- og MTB lygte har følgende fordele:

· Kan USB oplades

· Er god til både din alm. cykel og MTB cykler

· Har 4 forskellige lysstyrker, bl.a. med blinkende lys

· min. 3 timers god batteritid

UltraLED Cykelforlygte UL203

UltraLED cykelforlygte UL203 er en én af de kraftige cykellygter på listen. Den giver masser af lys med 2 stk. LED, og af gode cykellygter er den en perle. Den har en lysstyrke på 800 lumen og er en kraftig LED lygte, der kan bruges i al slags vejr. Ligesom andre lygter fra UltraLED er den nemlig 100% vandtæt, så du kan køre med den i regn eller sne. Ligesom UltraLEDs andre LED cykellygter har UltraLED cykelforlygte UL203 5 forskellige lysstyrker. Hver lysstyrke kan gavne dig på forskellige måder. Der er tale om stærkt, mellem og lavt lys, strobe og SOS, så du er dækket godt ind på alle fronter.

UltraLED cykelforlygte UL203 har følgende fordele:

· 100% vandtæt

· 5 timers batterilevetid

· God blandt kraftige cykellygter og LED cykellygter

UltraLED Cykelforlygte BX2 Konge

UltraLED Cykelforlygte BX2 Konge er én af de absolut bedste cykellygter fra UltraLED og én af bestsellerne. Den er en stjerne blandt kraftige cykellygter med op til 1200 lumen. Batteriet lever op til de lovpligtige 5 timers lys, men den kan holde sig i gang op til 10 timer. Hvad der kendetegner gode cykellygter, er bl.a., hvor nemme de er at montere, og UltraLED Cykelforlygte BX2 Konge er utrolig nem.

UltraLED Cykelforlygte BX2 Konge har følgende fordele:

· 1200 lumen

· Op til 10 timers batterilevetid

· Vandtæt

Comet lygtesættet fra UltraLed

UltraLED Comet er det absolut bedst sælgende for- og baglygtesæt. Det praktiske USB lygtesæt har tre forskellige muligheder for indstilling, så du selv kan skifte mellem lysstyrken. Designet er kompakt, så du kan tage lygterne med i lommen. UltraLED Comet lygtesæt har nogle af de bedste cykellygter til dig, der ofte kører på cykel, men ikke føler et behov for at investere i den bedste baglygte eller i lygter med superflash. Du får to gode lygter, der lever op til lovkravene og kan holde din vej velbelyst.

UltraLED Comet lygtesæt har følgende fordele:

· Nogle af de bedste cykellygter til dig, der kører hver dag

· USB genopladelige batterier

· 100% vandtæt i regnvejr

 

Den sidste lygte vi har taget med blandt de 7 bedste cykellygter:

 Smart cykellygtesættet fra UltraLED

Et andet lygtesæt fra UltraLED er UltraLED Cykellygtesæt Smart. Sættet kommer med UltraLEDs nyeste nye og nogle af deres bedste cykellygter, både til foran og bagpå. Forlygten er med 3 LED og 2000 lumen, så det er én af UltraLEDs kraftige cykellygter.

Forlygten har 3 indstillingsmuligheder, som du selv kan skifte mellem, og baglygten har 4 forskellige, så du kan tilpasse dem efter behov. Cykellygtesættet er godt til dig, der ofte kører i trafikken.

UltraLED Cykellygtesæt Smart har følgende fordele:

· USB genopladelige batterier

· 100% vandtætte i regnvejr

· Skiftende indstillingsmuligheder mellem for- og baglygte

· 1000 lumen på forlygten

 

Hvilken cykellygte skal jeg vælge?

Når du skal vælge din cykellygte blandt de 7 bedste cykellygter, er der nogle forskellige ting, du bør se på. Du skal ikke bare vælge den lygte, der er bedst i test, hvis den test giver dig den bedste MTB lygte, og du skal bruge én til i byen.

Uanset om du leder efter den bedste dynamolygte, de bedste magnetcykellygter, eller om du går direkte efter en testvinder, så skal du huske at have hovedet med.

Først og fremmest skal du vide, hvor lang tid, du bruger på din cykel. Hvis du kører hver dag, men kun til og fra arbejde inde i byen, har du måske ikke behov for en lygte som lyser langt frem, men mere en cykellygte der viser hvor du er, så du er synlig i trafikken, men derimod en lygte, du ikke behøver at lade op hele tiden. Kør du derimod på landet uden den kraftige gadebelysning, så har du behov for en lygte der oplyser vejen frem for dig og til siden, så du bedre kan se vejen foran dig. Kører du derimod MTB-cykel eller Gravel cykel, skal du have én, der kan holde til et ujævnt terræn, en lygte der også oplyser omkring MTB sporet, men det er også en overvejelse værd med en pandelampe eller hjelmlygte. Køb en lygte til MTB eller Gravel her eller find en liste med de bedste MTB lygter i 2022, for at få det bedst mulige overblik.

Kravene til en cykellygte

En cykellygte skal kunne lyse i minimum 5 timer. Forlygten skal være gul eller hvid, og baglygten skal være rød – ligesom på en bil. Køb cykellygter her, hvis du er blevet inspireret.

I bund og grund er de eneste krav til en cykellygte, at andre skal kunne se dig i trafikken og vide, hvilken vej du kører. Din forlygte skal være konstant, så du også kan se vejen foran dig, men din baglygte må gerne blinke. I så fald skal det ske med minimum 120 blink i minuttet.

Nyttigt at vide om cykellygter

Det er ikke helt uvæsentligt, hvilken type cykel, du har. Ligesom der findes specielle lygter til MTB cykler, findes der også typer rettet mod andre cykler. Køb lygter til elcykler her, så du kan være sikker på at få den bedst mulige lygte.

Relateret artikler
Skip to content