Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

logo

LED StreetLight

LED Streetlight er en moderne teknologi, som vi hos EasyLight er stolte af at kunne tilbyde vores kunder. Den smarte teknologi er et dansk designet underbody- og kabine LED lys til styling af biler. Det er et af de nyeste tilføjelser af spændende gear til biler, og vi er ikke i tvivl om, at bilentusiaster over store dele af Danmark vil ønske dette lys til deres biler.

LED lyset betjenes via bluetooth gennem en app på mobilen. Dette er noget helt unikt, og det er nemt at skabe forbindelse mellem app’en og Streetlight LED lyset. Via mobilen er det derudover muligt at skifte mellem flotte og smarte farver – således din undervogn kan stå i et skarpt skær af eget valg. Herudover er det også muligt at få LED lys til din bil indvendig.

Spar 20%
Original price was: 1,189.00kr..Current price is: 949.00kr..

Styling i alle farver – LED lys til biler

Styling af biler har aldrig været smartere og nemmere. Tidligere har Streetlight som dette typisk kun været synligt på showbiler, men lyset ses nu også i sammenhæng med racerbiler og i gadebilledet.

Populariteten er steget i takt med, at film såsom ’fast and furious’ har opnået et enormt publikum i hele verden, og her spiller Streetlight en central rolle!

LED Streetlight består af 4 stk. multi colour LED bånd, som alle er i vandtæt IP68 kvalitet.

For at få den absolut bedste effekt af dit nye Streetlight, kan du placere et lysbånd under begge sider af bilens undervogn, samt under front og bagkofanger.

Hvert af disse lysbånd er monteret med en vandtæt kabeltilslutning, som forbindes til din bluetooth-kontrolboks via de lange DC kabler, som medfølger, når du bestiller dine LED lys til biler hos Easylight.
Der vil naturligvis også medfølge kabelstrips, så du kan være sikker på, at dine kabler og lysbånd bliver fastgjort korrekt.

LED Streetlight er moderne teknologi med tryk på moderne, og derfor kan det hele styres via den samme app på din mobil – uanset om dit Streetlight er placeret under eller indvendigt i bilen.
Via app’en kan det styres både synkront, eller hver for sig, og er altså udviklet således, at det kan tilpasses det behov, du end må have.

Bluetooth teknologi – Styring af LED lys til bil indvendig og udvendig

Når det kommer til din bluetooth kontrolboks, så vil den fungere optimalt, hvis den placeres i kabinen – eller som et alternativ, på et tørt og beskyttet sted i motorrummet. Kontrolboksen vil blive tilsluttet til bilens 12V system via et cigaretstik, eller direkte til 12V i motorrummet.

Vi anbefaler dog, at hvis man tilkobler direkte til bilens 12V, skal man montere en manuel afbryder på ledningen til batteriets plus, da dette er en mere sikker løsning.

LED lys til biler videreudvikles konstant, og der findes efterhånden mange betjeningsmuligheder. Eksempelvis er det nu muligt at få manuelle farveindstillinger ved hjælp af det 360 graders farvehjul, som vil reflektere flotte farver. Derudover vil programfunktionerne blive oplyst af farveskiftende ’fade’ og ’strobe’ lys.

Som nævnt tidligere er teknologien i fokus ved dette Streetlight, og derfor er det muligt at lagre dine favoritfarver, således du hurtigt kan skifte til de farver, du mener klæder din bil bedst.

Dette er bare et uddrag af de mange funktioner LED Streetlight har, og udviklingen af denne form for lir’ vil aldrig stoppe.

Skip to content