Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Kundeservice: +45 9387 3600

logo

Indbygningsspot til udendørs brug

Indbygningsspot udendørs er perfekte til hyggelig og flot belysning af udendørsarealer. Se det store udvalg og find de helt rigtige spots til haven, carporten, terrassen osv. her hos Easy-light.dk.

Find de helt rigtige indbygningsspot til udendørs brug

Det er både hyggeligt, flot og trygt at installere indbygningsspot til udendørs brug. Flere undersøgelser viser også, at det er særdeles forebyggende mod indbrud, hvis du oplyser evt. indgange som vinduer og døre til dit hjem. Du kan også sagtens montere udendørs spots blot for hyggens skyld, f.eks. i udestuen eller som havebelysning i dine bed eller på stierne. Med udendørs LED indbygningsspots eller nedgravningsspots er der masser af plads til at være kreativ og skabe stemningsfuld belysning.

Indbygningsspot til udendørs brug er energivenlige når de vel at mærke købes som LED spots. De giver et flot lys, med det rette materialevalg og den rigtige vedligeholdelse har de meget lang levetid. Undgå f.eks. rust ved at behandle dine udendørs spots med syrefri olie en gang årligt. LED pærer kan typisk lyse i minimum 15.000 timer og helt op til 50.000 timer.

Guide til de bedste LED indbygningsspots

Vi hjælper gerne med at vælge de rigtige spots

Er du i tvivl om, hvilke indbygningsspots til udendørs brug du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig både på telefon eller mail. Det er vigtigt for os, at du kan få svar på alle dine spørgsmål, når du vælger at handle på Easy-light.dk. Derfor har vi også herunder lavet en FAQ, hvor vi svarer på de spørgsmål, vi ofte får fra vores kunder.

Skip to content