Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Kundeservice: +45 9387 3600

logo

12 volt led strips

Køb 12 volt LED strips i rgb, rgbw hvis du vil have mulighed for at skifte mellem farver og hvid, og oplys dit hjem på kreative måder men du har også mulighed for at købe et LED strip som kun lyser med den varm hvide farve.

12 volt LED strips – se her stort udvalg

12 volt led strips finder du her på shoppen et stort udvalg af på 12 volts LED lysbånd.

Vælg mellem produkter og tilbehør som f.eks.

  • RGB led strips i forskellige længder
  • RGBW led strips i mange længder
  • Varm hvid led strips i forskellige længder
  • Bedlight LED strip til under sengen
  • Skabs LED strip sæt
  • LED strip skinner på 30cm og 40 cm til feks under køkkenskabe, inde i et skab osv.
  • Led lys til bilen – køb vores Streetlights
  • Indendørs og udendørs lyskæder
  • Fjernbetjeninger til lys og musik kontrol, wifi boks til styring gennem telefon osv.
  • Skinner og clips til montering

Brug de mange produkter til en anderledes og kreativ belysning, både til hverdag og fest. Monter hvide lys i dit klædeskab for ekstra belysning, langs gulvpanelerne, på børneværelset eller brug dem i haven til festen for at skabe ekstra stemning med festlige farver. Alle 12 volt LED strips, som forhandles her, er nemme at tilslutte, da du via adapter og strømforsyning blot kan sætte dem i en normal stikkontakt med eller uden kontrolboks, som tillader dig at styre dem via fjernbetjening.

Spar strøm og besværlig installation

Med LED lys kan du lave lys på steder, hvor det ellers er svært at komme til, derfor giver det dig muligheden for at lave kreativ og anderledes belysning i dit hjem. Du kan styre lysstyrken på alle LED strips via fjernbetjening, og få et klart og skinnende lys eller et mere afdæmpet lys. Vælg alt mellem 10% og 100% styrke. Netop den funktion er en af de måder, du kan spare mange penge i strøm på, men LED strips bruger i forvejen også mindre strøm end en almindelig lyskilde. Det er hørt før, at folk sparer op til 60% på deres elregning efter at være gået over til LED belysning i hjemmet.

Med 12 volt LED strips er du også sparet for komplicerede installationer, og behøver ikke at få besøg af en elektriker eller selv risikere at arbejde med strøm.

Du monterer blot stripsene, der hvor du vil have dem, ved hjælp af den dobbeltklæbende tape, og tilslutter strømforsyningen til stikkontakten.

Brug dine LED strips udendørs

Du kan sagtens få vandtætte led lysbånd, der egner sig til udendørs brug og montering, dog kræver det, at strømforsyningen sidder et sted, hvor den er beskyttet mod fugt. Brug IP klassificeringen til at se om produktet er vandtæt og i hvilken grad, for selvom nogle lys godt kan tåle vandstænk, er det ikke sikkert de kan holde til silende regn. IP-klassificeringen er international og bruges til alle elektriske produkter.

Se vores store udvalg, og find dine næste LED strips.

Skip to content