Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

logo

Philips Hue indbygningsspot

Hos Easy-light.dk finder du alt til selv at sammensætte og lave intelligent lysstyring til hjemmet. Se vores store udvalg af MiLight, der virker, ligesom du kender det fra Philips hue indbygningsspot.

Spar 10%
Original price was: 289.00kr..Current price is: 259.00kr..
Spar 10%
Original price was: 289.00kr..Current price is: 259.00kr..
Spar 10%
Original price was: 289.00kr..Current price is: 259.00kr..

Få fuld kontrol over lyset

Smarthome løsninger som f.eks. Philips hue indbygningsspot, Philips hue white osv. som kan styres via bluetooth og wi-fi bliver mere og mere populære. Intelligent belysning er både praktisk og ser samtidig flot ud. Mi-Light giver dig et væld af muligheder, da det ikke kun er downlight og almindelige pærer du kan styre men også alle andre ambiance produkter som f.eks. LED-bånd og andre CCT-lyskilder. Skift både farvetemperatur på hvidt lys, eller skift mellem forskellige farver. Inddel dine LED-lys i zoner og styr hver enkelt rum som det passer dig

Philips hue indbygningsspot er en af de dyrere løsninger på markedet, men der kommer hele tiden billigere alternativer til som f.eks. Mi-Light, hvilket er en væsentlig billigere løsning med mindst lige så mange muligheder. Så er du på jagt efter et billigere alternativ til Philips hue indbygningsspot, så er Mi-Light et godt bud på at få flot og intelligent belysning rundt om i hjemmet.

Skip to content