Gratis fragt ved ordre over 599.-

30 dages returret

4,6 på Trustpilot

Indbygningsspot til direkte montering i isolering

Find og køb de helt rigtige indbygningsspots til montering direkte i isolering her på siden. Vi har et stort udvalg i høj kvalitet og gode priser, se dine muligheder her.

Indbygningsspot til direkte montering i isolering – hvilke skal jeg vælge?

Det er et svært valg, når Indbygningsspot til direkte montering i isolering skal findes og vælges. Indbygningsspots bliver et mere og mere populært valg af lyskilde både udendørs og indendørs, men det er vigtigt, at du er opmærksom på at vælge de rigtige indbygningsspots til montering i loft eller direkte i isolering. Du kan aldrig gå ud fra, at alle indbygningsspots kan monteres direkte i isoleringen. En for høj varmeudvikling kan bl.a. starte en brand, og ligeledes kan støv fra isoleringen trænge ind i spottet, såfremt det ikke er støvtæt nok og beregnet til indbygning direkte i isolering. Alle indbygningsspots er tydeligt mærket med både tekst og mærke, hvorpå du kan se, om de må indbygges i isolering eller ej, det er vigtigt, at du overholder dette.

Det kan være aktuelt flere steder at benytte indbygningssport i isolering, feks i et køkken.

Er dine spots til montering i vådrum, skal du yderligere sikre dig, at de overholder reglerne om ip klasse.

Vi hjælper gerne med at vælge de rigtige spots

Når du skal vælge ny belysning til din bolig, skal du tage højde for mange ting. Du skal selvfølgelig både overholde de lovmæssige krav, men dine nye spots skal også opfylde dine ønsker og behov for belysning. Har du svært ved at vælge de rigtige, så hjælper vi dig selvfølgelig altid gerne. Du kan ringe, maile eller bruge kontaktformularen her på siden.

Vi svarer selvfølgelig også på alle andre spørgsmål vedrørende køb online, bestillinger, andre produkter osv. Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 599,- I vores FAQ kan du også finde svarene på nogle af de spørgsmål, vi hyppigt modtager vedr. spots til montering direkte i isoleringen.

Skip to content