Mi-Light Wifi System

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven:

Mi-Light WiFi System

Mi-Light WiFi systemet er det, der gør det muligt, at skabe et LED lyssystem, som er styret gennem WiFi.
Med WiFi boksen som kernen i systemet, fungerer den som bindeleddet til lysstyring ved hjælp af en App på din smartphone, eller tablet.
WiFi boksen fra Mi-Light kan styre både pærer og lysbånd i lange rækker, som alle vil være fordelt på forskellige zoner. Med denne boks er det muligt at kunne styre alle typer af LED lysprodukter fra Mi-Light.
Når opsætningen af boksen er i mål, så bør boksen være koblet på hjemmets WiFi, og så længe mobilen er på det samme WiFi som boksen, så kan man styre lyskilderne fra den smarte app.
Anvender man Mi-Light WiFi boks i hjemmet, har man ikke behov for en fjernbetjening, da al styring kan foregå fra dine elektroniske items, såsom en smartphone eller tablet. Anvender du dine elektroniske items har du endda mulighed for at betjene dit lys, selv når du ikke er hjemme. Er du på vej hjem, på ferie eller noget helt tredje, så kan du tænde lyset i din bolig – og derved give lidt tryghed og sikkerhed mod eksempelvis indbrud. Alt dette ved hjælp af Mi-Light WiFi boksen.
Lyskilder med Mi-Light WiFi systemet

Lyskilderne i Mi-Light WiFi systemet er alle baseret på lysdioder, og kan kreere både hvidt og farverigt lys. Det hvide lys kan, såvel som det farverige, bruges til hverdag, og har alle et skarpt og behageligt lys, hvor især det farverige lys er med til at skabe en bestemt stemning i din bolig.
Mi-Light har også udviklet en styreboks til lysbånd. Med en sådan boks har du mulighed for at integrere et 5 mm. lysbånd i dit Mi-Light system på samme niveau, og med samme kvalitet, som andre lyskilder. På samme måde kan du styre disse lyskilder ved hjælp af den trådløse fjernbetjening – eller dine elektroniske ejendele.
Den smarte og moderne fjernbetjening til Mi-Light er klart den mest brugbare genstand til at styre dine lyskilder. Fjernbetjeningen virker ved hjælp af radiosignaler, og derfor behøver du ikke bevæge den i samme retning som de lyskilder, du vil styre. Det er nemt at få koblet fjernbetjening og lyskilder sammen, og herefter bliver teknologien kun smartere og smartere.

Mi-Light WIFI eller fjernbetjening

Med en Mi-Light fjernbetjening kan du styre lyset i 4 grupper med op til 250 lyskilder i hver gruppe. Lyset kan altså opdeles i fire grupper eller rum, hvor det kan kontrolleres uafhængigt af hinanden.
For at gøre det super nemt for forbrugeren, så ligner layoutet på app’en, i store træk, designet fra fjernbetjeningen, og med Mi-Light app’en har du mulighed for at påbegynde den grundlæggende opsætning af WiFi boksen.

En kvalitet, der slår prisen til bunds

Hos EasyLight garanterer vi, at opsætningen af dit Mi-Light WiFi System vil være gnidningsfrit, da det er super nemt at navigere rundt i. Derudover vil betjeningen være simpel, så det ikke kun er tekniske genier, som kan betjene dette system.
Kvaliteten er i top, og din bolig vil få en komplet belysning og udstråling med lyskilder, som holdes i live af Mi-Light WiFi Systemet.