Snyd indbrudstyve med smartlys

 

Med en Smart Plug fra Easy-light.dk, kan en hvilken som helst elektronisk enhed blive smart. Tilslut dine lamper til ACME SH1101 Wi-Fi Smart Plug, og du vil kunne styre din belysning på en smart og nem måde. 
Er du ude at rejse, kan du let styre din belysning, så det ser ud som om, du er hjemme. Ingen vil bemærke, at der ikke er nogen hjemme. Med teknologisk smartlys får du ikke kun smartlys der virker, du holder også tyve for døren. Lys betyder meget for vores velvære, med et smartlys kan du indstille lysintensiteten til enhver situation og stemning. Du kan naturligvis dæmpe belysningen, hvis der f.eks. er behov for et mere rolig og afdæmpet lys i et eller flere af rummene. 
Det bedste af det hele, er, at det hele kan gøres uden et hav af alverdens ledninger og kabler, da det hele foregår trådløst. Spørg os gerne til råds, hvis du ønsker vejledning. 
I denne kategori finder du også vores populære Mi-Light produkter. Det er både pærer og spotlys vi tilbyder. Lyset kan styres via vores smarte fjernbetjening (købes ekstra) og så har du mulighed for at skifte farven. Med bare et Touch, så kan du styre LED lys, pærer og spot via den smarte fjernbetjening. Du kan altså let regulere farve, lysstyrken og stemning uden at rejse dig fra sofaen. WiFi som hele systemet er bygget op til, fungerer som bindeleddet til lysstyring ved hjælp af en App på din smartphone, eller tablet.

Et must til ethvert moderne hjem

Du kan også stemmestyre dine elektroniske enheder med den virtuelle assistent, Amazon Alexa eller Google Assistant. På den måde behøver du ikke engang trykke på en knap – smarthome gør det enkelt. Du kan indstille dine enheder til at slukke, når du tager afsted om morgenen – på den måde sparer du elektricitet og ikke mindst penge. Har du en håndklædeholder, kan du så nemt som ingenting indstille den til kun at varme om morgenen og om aftenen. Tørre håndklæder, når du har brug for det – uden for meget brug af energi.

Fragt og levering

Hos Easy-light.dk får du gratis fragt i Danmark, hvis du køber varer for mere end 499 kr. Herudover har du 14 dages returret – naturligvis med gratis forsendelse. Bestil i dag inden kl. 14:00 og modtag varen i morgen. Ring på T: 22935291 eller skriv på [email protected] ved spørgsmål, bestilling eller andet. Vi bestræber os altid på at svare tilbage så hurtigt som muligt. Easylight sælger udelukkende produkter der er CE-mærkede og godkendt fra producentens side.