Friluft, hus og have

Stort udvalg af huslys

 

Et rum kan ændre karakter, når belysningen ændres – derfor skal man nøje overveje sine valg inden for belysning i sit hjem. Når det er sommer, tænker vi ikke så meget over lyset i vores hjem, da der er rigeligt med dagslys i dette tidsrum. Men i vinterhalvåret er det vigtigt, at der er god belysning indenfor i vores hjem – ikke mindst for vores sundhed. Det er vigtigt, at der er en god kombination af rumbelysning og arbejdslys, og der skal også være godt huslys, der udelukkende har til formål at give en god stemning i hjemmet.

 

Ønsker du god belysning til dit hjem, så har vi et stort udvalg af huslys til både indenfor og udenfor hos EasyLight. Vi sælger udvalgte og anderledes kvalitetsprodukter inden for LED belysning til både private og til virksomheder. Vi føre både produkter som indkøbes hos danske leverandører og produkter som vi selv importeres, så vi gør en dyd ud af at kunne levere produkter til dig til den billigst mulige pris.

Udendørs spot og havelys

 

Ønsker du lys i haven, så kan du med fordel læse mere om vores udendørs spot fra den populære Comfort-serie. Comfort Quick Udendørs spot LED-downlight GU10, justerbart med lav indbygningshøjde – lige klar til at bruge i husets udhæng, stern eller andre nødvendige udendørssteder. Comfort- serien er leveringsdygtige af smart havelys og med de mest anvendte lysdæmpere på markedet.

Se i de sene nattetimer med godt led lys til haven

 

Hos EasyLight får du havelys i høj kvalitet. Alle vores udendørslamper er udstyret med LED-pærer og med fokus på det gode lys. Havelys er ofte et nedprioriteret område, og mange har ofte ikke gjort det særlige ud af hyggestemningen i forhold til belysningen om aftenen. Men det behøver ikke være besværligt at gøre haven/terrassen hyggelig med lys – og du behøver heller ikke tænke på, at det kun er noget, der bliver brugt i sommerperioden og skal indenfor i den kolde, mørke vintertid. Det skal være så praktisk som muligt, så derfor kan du selvfølgelig lade havelyset være udenfor hele året rundt. Bliv inspireret af mulighederne for havelys og gå sommeren med de sene nattetimer trygt i møde.

 

Ønsker du råd og vejledning er du velkommen til at kontakte os på tlf. 2293 5291 eller skrive til os på [email protected] Vi bestræber os altid på at vende tilbage på alle henvendelser inden for 24 timer.

Der er gratis fragt på varer over DKK 499, og der er 14 dages returret på alle varer med gratis returforsendelse.