LED lysbånd Komplette sæt

LED Lysbånd

LED lysbånd er det oplagte valg til belysning, hvor der almindeligvis ikke er plads til primære lyskilder – såsom i skabe, under køkkenskabe, ved fodpaneler, omkring et spejl, i badeværelset, under din seng og under fjernsyn.

Manger anvender dog også lysbåndet som en dekorativ lyskilde, der skaber en bestemt stemning i et givent rum. Deres popularitet er steget til vejrs, hvilket skyldes, at de er nemme at arbejde med, da de er tynde og fleksible i deres facon, og kan derved monteres uden problemer!
Med denne form for belysning har du mulighed for at sætte dine kreative tanker til livs – og specielt til højtider såsom jul kan denne funktionalitet som lysbåndende har, anvendes til at skabe en kanon stemning, og med det unikke lys som LED lysbånd giver, vil du helt sikkert få besøg af en misundelig mine, eller to.
Der findes flere forskellige modeller inden for LED lysbånd. Når du vælger at investere heri, er det derfor vigtigt, at du overvejer både farve og antal smd’er. Antallet af smd’er afhænger af, hvor meget lys du vil modtage. Du skal derfor vælge antallet ud fra, hvor meget lys du ønsker i det eksakte rum, hvor dine lysbånd skal placeres.

Farver, Varm hvid eller flerfarvet RGB lysbånd

Når du vælger farver, må du ikke blive grebet af situationen – men overvej i stedet hvilken farve, der vil passe bedst ind i din bolig, således du får den helt rigtige belysning, som ikke bliver mættende at se på.
Du har mulighed for at vælge mellem ens farver (Varm Hvid) i alle dine lysbånd, men teknologien gør det også muligt for dig at vælge forskelligfarvet lysbånd. (RGB – lybånd) se eksempelvis her:  LED Lysbånd RGB/.
Du skal dog have i baghovedet, at jo flere lysbånd du investerer i – jo højere vil dit forbrug blive.
Havde du lige håbet på en regnbue af farver i din bolig, så fortvivl dog ikke! LED lysbånd bruger ikke samme mængde strøm som andre pærer gør – så vælger du en LED løsning, har du mulighed for at kunne spare penge i det lange løb.

Besparelser og kreative tanker med den samme lyskilde

En af de mange fordele ved LED er, at din elmåler får en hjælpende hånd, og allerede fra første dag efter skiftet til LED vil du spare store procenter på din kommende elregning. Det er vores erfaring, at der spares omkring 60% ved denne udskiftning alene.
Derudover har LED en lang holdbarhed, hvilket betyder, at når først du har investeret i LED, så kan du beholde dem i din bolig længe, og derved være fri for at udskifte dine pærer regelmæssigt.
Besparelser og holdbarhed er to nøgleord i sammenhæng med LED lysbånd, og derfor bør dette være med i dine overvejelser, når du ønsker ny belysning.
Har du mange kreative idéer med dit kommende LED lysbånd, så kan vi glæde dig med, at du kan bruge lysbåndende både indenfor og udenfor, da LED lydbånd kan fås vandtætte. Så nemt kan du få et gennemgående, flot lys i din bolig og have.
Hos Easy-Light har vi samlet et super udvalg, og kan samtidig tilbyde en Touch fjernbetjening, så du kan styre mange LED lysbånd, pærer og spots samtidigt.
Mangler du kreative, inspirerende og unikke lystilføjelser i din bolig, så er LED lysbånd et super bud på, hvordan du kan ændre hele stemningen og udstrålingen af ét eller flere rum!