Easy BedLight

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven:

Easy BedLight

Er du én ud af mange, som står op midt natten, og ikke kan finde hoved og hale i noget, og måske famler efter lyskontakten eller håndtaget til badeværelsesdøren? LED BedLight er en løsning, der tænder lys automatisk under din seng i det øjeblik de opfanger bevægelse, og guider dig igennem mørke rum uden at genere andre sovende.
LED BedLight består af en sensor, som monteres under, eller på kanten af sengen, og giver et varmt, diskret og natvenligt lys. Lyset tænder, når der er brug for det, og slukker igen automatisk – således der kun er lys, når der er behov for det.

En lyskilde, der bidrager til det hele

Ideen bag BedLight har været at skabe en lyskilde, som vil gøre hverdagen til en leg, og samtidig mere sikker. Med det behagelige lys er der mindre risiko for, at der vil forekomme uheld i mørke rum. Samtidig har man valgt at udvikle lyset i LED, og derved skabe en bedre lyskilde, som vil holde i længere tid – og holde din pengepung glad.
Lyskæderne, som anvendes til BedLight, er i forvejen monteret med dobbeltklæbende tape, og gør derved dit arbejde med opsætningen lettere. Uanset hvilket BedLight du vælger, vil der medfølge en sensor, som kan indstilles fra 30 sek. til 10 min., så du har lys så længe, du har behov for det – og ikke længere end det.
For at holde forbruget nede, sørger sensoren selv for, at LED lyskæden først aktiveres, når nattens mørke kommer snigende. Det betyder, at lyskæden ikke vil bruge strøm i løbet af dagen.
BedLight er nemt og hurtigt at installere for alle, da det ikke er nødvendigt at bruge værktøj. Den dobbeltklæbende tape gør det nemt, bekvemt og hurtigt – pak ud, montér, lys op! Det har aldrig været nemmere at skabe tryghed og sikkerhed!

Mange muligheder med BedLight

Din BedLight kit består hovedsageligt af 1xs sensor, 1 x 3  meter LED lyskæde og 1x 230V transformator, men fås også i større pakker.
Det fantastiske ved BedLight er, at det ikke er designet udelukkende til soveværelset. Med udgangspunkt i designet, monteringen og effektiviteten er det ingen grænser for, hvor du kan montere din BeLlight.
Montér dem i køkkenet, på badeværelset – eller måske endda i carporten. Mulighederne er mange, og et enkelt BedLight lys er sjældent nok, når først du er hoppet med på bølgen.
I modsætning til andre leverandører af BedLight, så får du med en kit’ fra EasyLight en trådløs fjernbetjening og en indbygget lys dæmper. Herved kan du selv styre hvilken lysstyrke, der matcher dit behov, og dit LED lys vil tænde med den valgte lysstyrke hver gang. Dette giver en fantastisk mulighed for indstilling og tilpasning som man ikke ser andre steder.
Produktet anvendes også steder såsom sygehuse, plejecentre og i private hjem, hvor ældre mennesker begår sig. Her anvendes lyset til at mindske risikoen for faldeulykker og andre skader. BedLight har vist sig at være enormt effektivt til at lyse vejen for ældre mennesker om natten, og derfor er vi hos EasyLight stolte af at kunne udbyde dette produkt!
Hvad end du ønsker BedLight til dine børn, som frygter monstre under sengen, eller til dig selv når du skal op om natten – så er BedLight den perfekte løsning til hele familien!