Til LED Lys bånd

Brugervejledning til LED Lysbånd fra EasyLight
Afprøv ALTID dit Lysbånd og samling af sættet inden klip og montage! EasyLight giver ikke erstatning ved dårligt/forkert udført montage og samling.
Samling af sættet.
Start ALTID med at teste produktet inden du sætter det op, så du er helt med på hvordan det skal sammensættes!

  1. Stikket i enden på Lysbåndet samles med den medfølgende hvide kontrolboks. På de 2 små 4-bens stik er en lille pil markeret. Disse 2 pile skal sidde over for hinanden ved samling.
  2. Den medfølgende strømforsyning tilsluttes til den hvide kontrolboks via det lille runde  DC- stik. Tænd ikke for strømmen før tilslutning.
  3. Den medfølgende fjernbetjening aktiveres ved at fjerne det lille plaststrip bag batteriet.
  4. Du kan nu tænde på stikkontakten og dit lysbånd kan betjenes via fjernbetjeningen.

Planlæg din opsætning af lysbåndet.
Rul LED lysbåndet ud. Opmål længden på båndet til der hvor det skal placeres.
Bag på lysbåndet fjernes beskyttelsespapiret fra 3M tapen. Brug klisteret til at sætte lysbåndet op hvor det ønskes. Det er vigtigt at affedte og rengøre underlaget hvor båndet skal monteres. Skal lysbåndet sidde på et ikke glat underlag, kan det være en fordel at fiksere bånd og samlinger med små pikker af sekundlim.
Sørg for at starte med den korrekte ende hvis ikke alle 5 meter skal bruges. Start i den ende, hvor du gerne vil have ledning og kontrolboks til at skulle være.
Skal du ikke bruge alle 5 meter kan du blot klippe lysbåndet over ved anmærker på lysbåndet. Sørg for at klippe præcis efter stregen.
Har du tilkøbt LED Vinkel Connector hjørnesamlinger eller Flex Connector samling til dit lysbånd, monteres de på lysbåndet hvor det kan klippes.
Når Lysbåndet er monteret og tilsluttet, så tryk på den røde start knap oppe i højre hjørnet på fjernbetjeningen og du har lys!
Ved tvivlsspørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.
[email protected] eller tlf. 25635156, vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *